IPL epilátor hűtési funkcióval, 9 energiaszint, LED kijelző

56 690

Ft

Feladás dátuma:

ápr 4., 12:23
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képen látható IPL epilátor hűtési funkcióval, 9 energiaszint, LED kijelző, 3 HR/SC/RA funkció, 999 900 impulzus. A termék új.

IPL szőrtelenítés nőknek és férfiaknak fagyasztó funkcióval. Ez a továbbfejlesztett, akár 10°C-os hűtésű szőrtelenítő készülék indításkor bekapcsolja a hűtési módot, hűtni tudja a bőrt, miközben a fény lüktet, ellazulást keltve.
3-IN-1 funkció és 9 energiaszint. Kezdje az első szinttel, és állítsa be. 3-4 kezelés után látható szőrtelenítő hatás, 7-8 kezelés után akár 94%-os. Minél magasabb a szint, annál nagyobb az intenzitás és annál jobb a hatás; Eközben a továbbfejlesztett szőrtelenítő készülék 3 funkcióval rendelkezik: HR/SC/RA, így az epilálással egyidejűleg érheti el a bőrápoló hatást.
Fájdalommentes, gyengéd epilálás. Az IPL lézeres szőrtelenítés károsítja a szőrtüszőt a szőrtelenítés érdekében. A leghatékonyabb IPL (Intense Pulsed Light) készülék a szőrtelenítéshez mindössze 8 hét alatt.
Automatikus/kézi üzemmód és az egész testen használható. Az IPL szőrtelenítő készülék automatikus üzemmóddal (folyamatos vaku) rendelkezik a bikinivonalhoz, a felső ajakhoz, az állhoz, az archoz és a hónaljhoz, valamint a kézi üzemmódhoz (egy villanás) a háthoz, a mellkashoz, a hashoz, a karokhoz és a lábakhoz. Nem alkalmas szemöldökre.
A frissített 999 000 villanás egy életre elegendő. Klinikailag bizonyított, az IPL szőrtelenítő rendszer 100%-ban Biztonságos otthoni használatra nők és férfiak számára egyaránt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146826247

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn