#main_content { width: 985px !important; margin-right: 0 !important; } #mainer_content { position: relative; width: 985px !important; } #right_column { display: none; }

Karádon mezőgazdasági ingatlan présházzal eladó

Céges hirdetés
Hirdető Döme Imre. Feladás dátuma szeptember 2. 19:29. Hirdetés kezelése
Ár:
2 600 000 Ft
Helység: Balatonboglár
Kategória: Mezőgazdasági ingatlan
Méret: 2884 m²

Somogy megyében, Balatonboglár várostól 15 kilométerre, DK-re található a 840 lakost számláló Karád község. A község belterületének központjától 1300 méterre ÉK irányba található a kiváló gondossággal művelt 2984m2 alapterületű osztatlan közös, mezőgazdasági ingatlan és présház. Az eladásra kínált mezőgazdasági ingatlan művelési ága az ingatlannyilvántartás szerint a szőlő 1351m2 területtel, b szántó és présház 1633m2 területtel, az összterület 2984m2.
A mezőgazdasági ingatlan művelési ága természetben, a szántó, b gyümölcsös és présház, melyből az eladás tárgyát képező ingatlanrész a bekerített gyümölcsös és présház. A mezőgazdasági ingatlan aránylag jó minőségű, járt földúton közelíthető meg településről. A szomszédos mezőgazdasági ingatlanok művelési ága szántó, gyümölcsös, szőlő, rét és erdő, szinte azonos az eladás tárgyát képező mezőgazdasági ingatlanéval.
Az osztatlan mezőgazdasági ingatlanból az eladásra kínált ingatlanrész körbe be van kerítve, melynek K-i részén 34 db, 12 éves, kiváló szakértelemmel ápolt, különböző fajtájú almafa van rendszerbe telepítve, Ny-i részén található a 24m2 alapterületű présház azonos alapterületű fedett terasszal, előttük és mögöttük különböző fajtájú, elszórt gyümölcsfák, díszfák és a bográcsozó található.
A présház 2001. évben épült, beton lábazattal, vakolt, színezett tégla falazattal, fafödémmel, faszerkezetű nyeregtetővel és cserépborítással. A présház egy légterű helyiséggel rendelkezik, belső falazata vakolt és festett, mennyezete műanyag borítású álmennyezet, aljzata simított beton és linóleumborítású. A mezőgazdasági ingatlan présháza szabványos 220/230 V elektromos szerelvényekkel rendelkezik, csak nincs csatlakoztatva községi hálózatra. Az energiaellátást diesel aggregátor szolgáltatja. Az egy légterű épület célszerű berendezése a szó igazi értelmében vett nomád életmódot kedvelő embereknek élhető körülmény biztosít. Az épület fűtését olajkályha biztosítja.
Az ingatlan tulajdonosok az osztatlan közös ingatlan eladásakor a tulajdonközösség megszüntetését és a természetben található művelési ágak ingatlan nyilvántartásba történő bejegyeztetését saját költségükön vállalják. Az eladás tárgyát képező bekerített gyümölcsös és présház, valamint 2275 helyrajzi számú földút K-i oldalán lévő -0403m2 területű, külön helyrajzi számú, rét (Gyep) művelési ágú ingatlanok irányárra érték és árarányosnak tekinthető.
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
X

Fájl csatolása
Hasznos tippek
  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval!
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!
  • Az "Elküldöm az üzenetet" gomb megnyomásával elfogadod a működési szabalyzatunkat.
Megrendelem ingyenes házhozszállítással

Ha meg szeretnéd rendelni a terméket ingyenes házhozszállítással, kérjük lépj be felhasználói fiókodba. Ha még nincsen felhasználói fiókod, akkor regisztrálj egyet.

Belépek - Regisztrálok
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
Ár: 2 600 000 Ft
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
Kapcsolat a hirdetővel
A hirdető összes hirdetése


első oldal előző 1 2 3 következő utolsó oldal