#main_content { width: 985px !important; margin-right: 0 !important; } #mainer_content { position: relative; width: 985px !important; } #right_column { display: none; }

Kismaros Börzsönyligeten romantikus erdei környez

Hirdető Kolonits Ákos. Feladás dátuma július 21. 22:32. Hirdetés kezelése
Ár:
8 000 000 Ft
Helység: Kismaros
Kategória: Nyaralók, üdülők
Szobák száma: 3
Méret: 54 m²

Kismaros Börzsönyligeten romantikus erdei környezetben 1470 négyzetméteres telken kő építésű, fűthető külterületi nyaraló eladó.

A kétszintes ház idilli, lejtős, ősfás telken helyezkedik el, a közelben csörgedező Morgó patak tőszomszédságában, közvetlenül a Szokolyai út mellett, Kismarost elhagyva mintegy 4-500 méterre.

Az 54 négyzetméter alapterületű hétvégi ház földszintjén tágas nappali, egy konyha és fürdőszoba található, míg a tetőtérben két kisebb szoba van kialakítva. Víz, villany be van vezetve, de belül a ház felújításra szorul. A nappaliban található egy Bonanza szekrénysor, asztallal székekkel és egy szinte teljesen új kandalló, ha kell ezekről külön tudok képet küldeni.

A telek kelet-nyugati irányú fekvése és hangulatos teraszos kialakítása kíváló kikapcsolódást és nyugalmat biztosít. Egy kanyarban, egy völgyben húzódik meg, észak felé Szokolya található, míg déli irányban mintegy 4-500 méterre pedig Kismaros, ahonnan a helyi nosztalgia kisvasút is indul.

A telek saját autóbeállóval és egy nagy fészerrel rendelkezik.

Érdemes még tudni, hogy a 70-es évek elején épült ház építőanyaga az ottani hegyoldalból még akkoriban kirobbantott sziklakövekből áll, ahogyan az alatta fekvő telek teraszai is ezekből a kövekből épültek ki. Ez adja meg az egész helynek a kicsit középkori várra, erődítményre emlékeztető jellegét.
Kapcsolat a hirdetővel

#
Mutasd!
  • Ha nem ismered az eladót, soha ne fizess neki előre!
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem garancia a becsapás ellen.
  • Ha lehetséges, kérd el az eredeti számlát, és kérj egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha találkozol az eladóval, ezt mindenképp nyilvános helyen tedd!
  • Az üzenet elküldésével elfogadod Felhasználói szabalyzatunkat.
Megrendelem ingyenes házhozszállítással

Ha meg szeretnéd rendelni a terméket ingyenes házhozszállítással, kérjük lépj be felhasználói fiókodba. Ha még nincsen felhasználói fiókod, akkor regisztrálj egyet.

Belépek - Regisztrálok
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
Ár: 8 000 000 Ft
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!
Kapcsolat a hirdetővel
A hirdető összes hirdetése


első oldal előző 1 2 következő utolsó oldal