Ár: 24 990 Ft
Megye: Zala
Kategória: DVD és videó lejátszó

LG BD370 Blu-Ray lejátszó + gyári táv a képeken látható állapotban.

Hibátlanul működik minden tekintetben.

Nagyfelbontású kép és hang
- Teljes HD (Full HD 1080p) felbontás HDMI csatlakozón keresztül
- Normál DVD filmek felskálázása 1080p felbontásig
- Nagyfelbontású hangformátumok lejátszása (Dolby Truehd, DTS-HD)

Továbbfejlesztett kompatibilitás
- BD Live interaktív tartalmak letöltése az internetről
- Youtube közvetlen elérés a világ elsőszámú videomegosztó portáljához
- Simplink LG termékek vezérlése egy távirányítóval HDMI csatlakozón keresztül
- USB 2.0 video, hang és képfájlok lejátszása USB csatlakozón keresztül

Széleskörű lejátszási lehetőség
- HD film lejátszás (H.264/MPEG4 AVC kodek), kompatibilis formátumok: *.mkv, *.mp4, *.avi
- DVD, Audio CD, CD-R/RW
- JPEG, MP3, WMA
- DivX lejátszás

Könnyű kezelhetőség
- Gyors bekapcsolás és betöltés
- Azonnali tálcanyitás
- Bónusz nézet

BD Live: interaktív hálozati szolgáltatás
Csatlakoztassa LG Blu-ray lejátszóját közvetlenül az internetre! Ezzel a funkcióval számos kiegészítő tartalmat tölthet le USB memóriára a filmkészítők weboldaláról, melyek további szórakozási lehetőséget kínálnak Önnek.

Közvetlen Youtube elérés
A BD370-nel közvetlenül csatlakozhat a világ elsőszámú videómegosztó portáljához, melyre naponta megközelítőleg 65 000 film kerül feltöltésre. Teljes képernyőn használhatja a Youtube különböző funkcióit: kereshet, zenét hallgathat, klippeket nézhet. Az LG Blu-ray lejátszó támogatja a Youtube-on használt video és audio sztenderdeket (videojel 640×480 képpontszámig, ACC hangjel).

mkv kiterjesztésű fájlok lejátszása
Az mkv fájlformátumot nagyfelbontású video anyagok tárolására használják. Az LG BD370 Blu-ray lejátszójával nem csak Blu-ray filmjeit élvezheti, hanem egy lemezről akár 5 nagyfelbontású mkv kiterjesztésű fájlt is lejátszhat

HD kép és hang
Az új LG Blu-ray lejátszó gyönyörű, 1920×1080p felbontású képeket nyújt, a Deep Colour (mély szín) technológiának köszönhetően színei minden eddiginél természetesebb, kontrasztosabb képet varázsolnak televíziójára.

Sztenderd DVD lemezek felskálázása
A meglévő DVD lemezeinek felbontását teljes HD (Full HD 1080p) minőségűre javítja, így akár Full HD televízióján is tökéletes képet élvezhet.

Széleskörű hangformátum támogatás
Vigye otthonába a tökéletes hangzást! Az LG Blu-ray lejátszója támogatja a két legelterjedtebb nagy felbontású hangformátumot, a Dolby Truehd-t és a DTS-HD audiot.

Széleskörű kompatibilitás
A Simplink láthatatlan erő az LG digitális termékeinek világában. Most csupán egyetlen távirányítóra van szüksége, mellyel kezelheti egész audio-video rendszerét. A Simplink a HDMI kábelen keresztül futó jeleket használja az egyes funkciók irányításához.

Rugalmas lejátszás
Az LG Blu-ray lejátszó számos kiterjesztésű adat lejátszására képes. Élvezze kitűnő minőségben a különböző adathordozókon tárolt tartalmat!

LED világítás
Az új LG Blu-ray lejátszó színes LED-del megvilágított kezelőgombja információt ad Önnek az éppen használt adathordozóról. Amennyiben Blu-ray lemezt játszik kéken, DVD lemez esetén pirosan, minden más adathordozónál lilán világít.

Cégtől vásárol, minden terméket számlával postázunk!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.