Ár: 1 085 000 Ft
Helység: Keszthely
Kategória: Fitneszgép

High-Tech, Vákuumtechnológiás elliptikus crosstrainer.

Nagyon hatékony gyors eredményt biztosító új technológiás edzőgép.

Eredményessége az edzőgépek között felülmúlhatatlan. Az egy terápia ( 4 hét ) utáni változás a képeken látható.
Csupán 418 órát használt, gyakorlatilag új. A neoprén szoknyák a géphez tartoznak, különböző méretben.

A gép mérete: Hossz: 178 cm, Szél: 78 cm, Mag: 165 cm
Saját tömeg: 110kg
Hangtalan örvényáram terhelés módosítás
Beépített pulzus szenzor
Funkcionális kijelző
Ital tartó
10kg lendkerék
Terhelhetősége:115kg
A mozgás az ember alapvető igénye és szükséglete. A mozgással ellensúlyozhatjuk a napi egyoldalú testi-szellemi terhelést, felfrissülhetünk, új energiákat nyerhetünk. A testedzés hatására a fizikai képességek javulnak elsősorban az állóképesség és az izomerő melynek hatására jobb lesz a szervezet munkavégző- és teherbíró képessége.
A sportolás hatására kedvezően alakulnak a szervezet biológiai funkciói. Megjelenik az egészségesebb táplálkozásra való igény és megkezdődik a munka-alvás-pihenés összehangolása is. Rendszeres és megfelelő mennyiségű- és minőségű testedzés hatására a szervezetben kedvező és tartós változások következnek be. A sportolás hatására a szervezetben bekövetkező alkalmazkodás az immunrendszer erősödésével, az egészség fejlesztésével és a betegségek elleni védelem javulásával jár.
A rendszeres sportolás (például az úszás) hatására a szív és a keringési valamint a légző rendszer alkalmazkodik a terheléshez és fokozza a szervezet teherbírását. A testedzés fejleszti a mozgatórendszert (csontok, ízületek, szalagok) is. A sportolás természetes velejárója az ideg-izom kapcsolatok javulása. Aki rendszeresen végez sportmozgásokat, tapasztalja, hogy megfelelő gyakorlás után bizonyos mozgások automatikussá válnak.
Nem elhanyagolható a sport pozitív személyiségformáló hatása, például az erkölcsi-akarati tulajdonságok és az önismeret fejlődése sem. Fontos, hogy a testmozgás kiváló stressz oldó és segíti az érzelmi egyensúly kialakulását is.
Összességében elmondható, hogy a rendszeres sportolás az egész szervezetre és önmagában az emberre kedvező hatást gyakorol. A legalább heti háromszor végzett edzés hosszú távon a szervezet anyagcsere folyamait serkenti, ami jobb közérzetet és gyorsabb regenerációs képességet eredményez. Különösen fontos ez a szellemi munkát végzők, illetve a tanuló diákok számára. A sportot tehát érdemes már kora gyermekkorban elkezdeni és élethosszig művelni.
A rendszeres testmozgás az egészség szempontjából rendkívül hasznos. Jobban fog tőle aludni, frissebben ébred, élénkebb lesz, és tartósabban tud majd koncentrálni. A rendszeres mozgás segít testsúlyának szabályozásában, állóképességének, munkabírásának és kitartásának fokozásában.
Azt is bizonyították, hogy a rendszeres (de túlzásba nem vitt) testmozgás nőknél késleltetheti a menopauza után gyakran jelentkező csontritkulási folyamatot, az oszteoporózist.
A szakemberek véleménye szerint a fejlődésben levő fiatal szervezetnek legkevesebb napi 1 órányi, a felnőtteknek hetente legalább három alkalommal 30-45 percnyi mozgásra van szüksége.
Nagyon fontos, hogy évszaktól függően mindenki olyan mozgást válasszon, amihez kedvet érez, és ami inkább szórakozás, mintsem megerőltető fizikai tevékenység a számára. A rendszeres testmozgás nemcsak a fizikai erőnlétet, de a lelki kiegyensúlyozottságot is növeli.
Szív, tüdő és az artériák: A rendszeres élénk testmozgás növeli a szív és a tüdő erejét és rugalmasságát, segíti hatékonyabb működésüket, és fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességünket. A testmozgás csökkentheti a vérnyomást, és ezzel az érelmeszesedés veszélyét is. Az artériák tágításával az erek teljes elzáródása (pl. vérröggel embólia) sokkal kevésbé válik valószínűvé. Ízületek: A rendszeresen megmozgatott ízületek megőrzik erejüket és mozgékonyságukat.
A nem kellő mértékű igénybevétel hozzájárul az ízületeket támasztó és védő szalagok merevebbé válásához és gyengüléséhez. A kellően nem mozgatott izmok elerőtlenednek és meglöttyednek.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.