(Hirdetésazonosító: 78521538) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 5 063  Ft Ár: 4 453  Ft Ár: 5 063  Ft Ár: 4 758  Ft Ár: 6 190  Ft Ár: 4 514  Ft Ár: 4 270  Ft Ár: 5 124  Ft Ár: 5 124  Ft Ár: 5 063  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Veszprém
Kategória: Társasjáték

Leírás

Piatnik Lemmingek

Cikkszám: 04601c

Állapot: Új

Piatnik Lemmingek
Minden játékos kiválaszt egy színt és a két lemmingjét a start mezőre helyezi. A tábla mellé ki kell helyezni minden tájtípusból külön-külön a bónusz lapkákat és melléjük egy kettes mozgás lapot ugyanabból a típusból. A kezdő játékostól balra ülő játékos kap hat lapot a játék kezdetekor, majd ahogy halad a kör tovább, a következő játékosok mindig egyel kevesebbet. Egy játékosnak a körében két lehetősége van. Vagy lapot játszik ki, vagy lapokat húz. Ha úgy dönt, hogy lapot játszik ki, akkor a megfelelő tájtípus már kihelyezett lapja fölé helyezi a kijátszott lapot. Ha ez a lap egyenlő vagy kisebb a már lehelyezett lapnál, akkor össze kell adni a számok értékét. Majd ezt lelépheti a hexagonokból álló mezőkön.
Piatnik Lemmingek Társasjáték - magyar nyelvű. Rendelje meg most, a szórakozás garantált!


Minőségi időtöltés
A társasjáték egy egész életen át megfelelő eszköz ez a tanulásra, a készségek fejlesztésére, a kikapcsolódásra valamint a szocializálódásra, azaz a minőségi időtöltésére legyen az családi vagy baráti együttlét. Kétségtelen, a társasjátékozás minőségi időtöltés. Olyan idő, melyet intenzíven azzal a személlyel, társasággal töltünk, akikkel együtt vagyunk.
Tanulási forma
A társasjátékozás indirekt tanulási forma is, hiszen szinte csak játszani kell megtanulnunk. Nagyon sok készséget, ismeretet a játékok által könnyedén sajátítunk el, fejlesztünk. Össze valamint egymásra hangolja a játékos társaságot. Joggal kijelenthetjük tehát, hogy a társasjátékozás minden életszakaszban az egyik legépítőbb szabadidős tevékenység. A kategóriáink segítségével könnyedén megtalálhatja minden vásárlónk a hozzá leginkább illő társasjátékot.
Választáskor
Társasjáték választásakor egyáltalán nem mindegy, hogy családi ajándéknak, gyűjteményi ritkaságnak, partikelléknek vagy éjszakába nyúló sörözések ürügyeként felhasználandó tevékenységnek tekintjük-e a társasozást. Ha valaki a gyerekeivel szeretne több időt tölteni, annak érdemes egy viszonylag egyszerű, mesefigurákkal vagy képregényhősökkel teli játékot választania A játék itt kezdődik.

A kép csak illusztráció

Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg a Cuccvadász webáruház (cég) termékét böngészi.
Csere lehetőségét nem áll módunkban elfogadni, valamint a termék ára fix, nem alkuképes.
Az ár a 27% áfát tartalmazza, a számlát a csomaggal együtt kapja meg!

A terméket DPD futár szállítja házhoz, az alábbi feltételek szerint:
20.000 forint feletti vásárlás esetén: ingyenes
10.000 forint feletti vásárlás esetén 645 Ft
Előreutalással: 1050 Ft.
Utánvétellel: 1250 Ft.
A vásárolt terméket díjmentesen, személyesen is átveheti
Veszprémben
Feladás dátuma: április 15. 10:00.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.