(Hirdetésazonosító: 70715354) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 350  Ft Ár: 420  Ft Ár: 385  Ft Ár: 500  Ft Ár: 420  Ft Ár: 350  Ft Ár: 355  Ft Ár: 380  Ft Ár: 380  Ft Ár: 355  Ft

Tulajdonságok

Helység: Veszprém
Kategória: Érme, pénz, papírpénz

Leírás

Ötszáz pengő - nagyon jó állapotban - egy hajtás van rajta!
Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 45-50 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es években került hozzám, amikor még dúskálni lehetett a jó tartású bankjegyekben - ennek köszönhetően pénzeim nagyon jó állapotban és tartásban vannak Ez azt is jelenti, hogy a bankjegyek nagyobb része 20-40 évet albumban (albumprésben) töltöttek!
Ebből aztán az is adódik, hogy igazi szép gyűjteményes, feszes tartású albumos példányok!
Kérem, akkor vásároljon vagy licitáljon, ha ezek a bankjegy tulajdonságok/tartások az Ön számára is értéket jelentenek! TÖbb Helyen Is Hirdetem EzÉrt KÉrem, MielŐtt LeÜti Vagy MegvÁsÁrolja ÉrdeklŐdjÖn!
Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, (http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/) nézegesse bankjegyeimet mivel általában hétvégére új és nagyon szép pénzeket rakok fel értékeikhez képest nagyon jó áron - ebből a nagy gyűjteményből .biztosan találni fog olyanokat amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találjaírjon és segítek!)
Feladás dátuma: szeptember 17. 12:53.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.