(Hirdetésazonosító: 79515131) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 46 200  Ft Ár: 40 700  Ft Ár: 44 000  Ft Ár: 42 900  Ft Ár: 55 000  Ft Ár: 43 450  Ft Ár: 40 700  Ft Ár: 38 500  Ft Ár: 40 150  Ft Ár: 39 050  Ft

Tulajdonságok

Megye: Veszprém
Kategória: Házimozi rendszer, erősítő, hangfal

Leírás

Keveset használt, új állapotban eladó.
A kis méret csak a látszat. A széles hangzástérért ugyanis nem az előlapba épített hangsugárzók felelősek, hanem az oldalába építettek. Gyakorlatilag a tetején, és a hátulján kívül mindenhol van benne hangszóró. Kell is, ha buborékszerű térhangzást szeretnének elérni.
A térhangzásért 6db 7cm-es széles-sávú hangszóró felelős, melyek a 150Hz feletti hangokat szólaltatják meg. Az ez alatti frekvenciákért (egészen 20Hz-ig!?) egy 12cm-es, dupla gumiperemmel ellátott hosszú löketű mélysugárzó felelős. Meghajtásuk minden esetben egy-egy digitális erősítővel történik.
A hátulján lévő bemenetek 1db optikai, 1db koaxiális digitális bemenet, 1db 3,5mm-es Jack analóg bemenet, és egy USB csatlakozó áll a rendelkezésünkre. Ezen kívül egy külső infra érzékelő csatlakozó is.
Az előlap felett középen érintésérzékeny gombokat helyeztek el. Működésükről fehér visszajelző LED ad tájékoztatást. Lehetőségünk van kiválasztani a bemeneteket, a megfelelő hangerőt, és választhatunk a három dedikált térhatás mód közül. (beszédhez, Zenéhez, és filmekhez)
Okos dolog benne, hogy képes megjegyezni az egyes bemenetekhez rendelt hangzásképeket. A filmekhez a film üzemmódot, a Bluetooth-hoz pedig a zene, vagy a beszéd üzemmódot társíthatjuk.Nemcsak a készülékről érhetjük el ezeket a funkciókat, hanem a mellékelt kártya típusú távvezérlőn is. Elég egyszerű darab, de kezelése logikus.
Nem vagyunk rákényszerítve a gyári távvezérlőjének kezelésére. A gyáriak felkészítették ugyanis a legnépszerűbb televízió gyártók kódjainak fogadására, mellyel a ki-bekapcsolást és a hangerőt szabályozhatjuk. (Funai, LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba,és Vizio)
Extrái itt még nem érnek véget. Ebben a készülékben is van beépített Dolby Digital dekóder. (DTS nincs) Aurasphere DSP-t kínál a realisztikus 3D hangzásért, Bluetooth zeneátvitelt, és egyedülállóan USB bemenetet, melyen keresztül MP3 zenéket játszhatunk le pendrive-ról.A csillogós hang helyett, inkább a matt, mozis hangzást részesíti előnybe. Mindvégig egy nagyon basszussal teli hangzást nyújt. Rendhagyó módon nem az első hangszórók szólnak, hanem a készülék oldalába építettek. Ezzel szélesíti ki a térhatást. Az első hangszórókból mindeközben csak kisebb mély-tónusú effekt hangok jönnek, amivel szintén a mélyebb hangzást erősíti tovább. Ezzel az indirekt szórt hangzással hozza létra a buborékszerű térhatást.
Feladás dátuma: május 12. 16:33.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.