(Hirdetésazonosító: 75144055) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 902  Ft Ár: 880  Ft Ár: 891  Ft Ár: 825  Ft Ár: 792  Ft Ár: 902  Ft Ár: 924  Ft Ár: 1 190  Ft Ár: 825  Ft Ár: 869  Ft

Tulajdonságok

Helység: Veszprém
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Kísérteties párhuzamok a Világ Tetejének, a Titkok Birodalmának orvostudománya, valamint Hippokratész és Galénosz testnedvekről szóló tanításai között.
Hat hideg és hat meleg pulzus a diagnosztikában. Nincs egészséges és nincs egészségtelen táplálék. Ami az egyik embernek gyógyszer, az a másik számára mérgező lehet. Éppen ezért mindenki számára egyedi diéta és gyógymód a Tibeti OrvostudomÁny alternatívája.
A Himalája lejtőinek gyógynövényei, drágakövek, nemesfémek, ásványok, medveepe és a brag-zsun a magas hegységek kopár szikláin fellelhető anyag, melynek eredete máig nem tisztázódott a gyógyszerek alapanyagai között. Ezer évnél idősebb orvosi könyvek az embrió fejlődésének, a közelgő halál jeleinek és a pszichoszomatikus elméletnek leírásával. Noha az elméletek, a vizsgálati módszerek és a gyógyító eljárások különbözőek, mind az európai, mind pedig a tibeti orvostudománynak tárgya azonos ..
Feladás dátuma: január 14. 16:27.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.