Ár: 300 Ft
Helység: Veszprém
Kategória: Érme, pénz, papírpénz

Igaz, hogy ez a szép pénz csak 1946. június 27.- 1946 július 31.-ig, összesen 33 napig volt érvényes fizetőeszköz...mégis a magyar bankjegytörténet sorozatának fontos része!
Nagyon szép állapotban sikerült megőrizni. De! sajnos az album műanyag tokja beszorította a bal sarkát a bankjegynek....így abból sajnos egy 1, 1,5 mm-es darabot kiszakított....ahogy a képen is látszik! Ez magyarázza, hogy jóval az értéke alatt ajánlom megvételre! Mérete:174x84mm

Kedves Érdeklődő! A vételre ajánlott pénzeim mindegyike egy nagy szorgalommal, hozzáértéssel 45-50 éven át gyűjtött, tárolt és gondozott nagyobb numizmatikai gyűjteményem részei!
A gyűjtemény nagyobb része az 1960 -70-es években került hozzám, amikor még dúskálni lehetett a jó tartású bankjegyekben - ennek köszönhetően pénzeim nagyon jó állapotban és tartásban vannak Ez azt is jelenti, hogy a bankjegyek nagyobb része 20-40 évet albumban (albumprésben) töltöttek!
Ebből aztán az is adódik, hogy igazi szép gyűjteményes, feszes tartású albumos példányok!
Kérem, akkor vásároljon vagy licitáljon, ha ezek a bankjegy tulajdonságok/tartások az Ön számára is értéket jelentenek! TÖbb Helyen Is Hirdetem EzÉrt KÉrem, MielŐtt LeÜti Vagy MegvÁsÁrolja ÉrdeklŐdjÖn!
Ha javasolhatom, rendszeresen látogassa oldalaimat, (http://galeriasavaria.hu/felhasznalo/ferstex46/termekek/) nézegesse bankjegyeimet mivel általában hétvégére új és nagyon szép pénzeket rakok fel értékeikhez képest nagyon jó áron - ebből a nagy gyűjteményből .biztosan találni fog olyanokat amelyek az Ön gyűjteményéből még hiányzik!
(Ha nem találjaírjon és segítek!)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.