(Hirdetésazonosító: 75207512) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 6 308  Ft Ár: 6 308  Ft Ár: 7 690  Ft Ár: 6 080  Ft Ár: 6 232  Ft Ár: 6 080  Ft Ár: 6 156  Ft Ár: 5 776  Ft Ár: 5 928  Ft Ár: 5 320  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Balatonakarattya
Kategória: Horgászfelszerelés

Leírás

50 db Világítós és más, Eredeti Wobbler. Újak! 14-es csomag

Biztonságos vásárlás!
Csak a termék átvételekor kell fizetnie a termék árát a Jófogás Futárnak, a szállítás ingyenes Önnek!
Megrendelheti ingyen Jófogás futár szállítással a terméklap jobb felső részénél!

Nagy Számban a legfogósabb "Smoki Világítós Wobblerekből Összeválogatva!"

Az aukció tárgya: 50db Világítós és más, Eredeti Wobbler. Újak egy giga csomagban nagyon-nagyon kedvezményes áron!

Nagyon kis mennyiségben áll rendelkezésre! nehogy lemaradjon róla, nincs több darab!

50db világítós és más Eredeti Wobbler a 80-as évekből, némelyikek horgok nélkül, Smoki márkájú, 1-ső osztályú, hibátlan újjak, egy részük egyenként becsomagolva, tű éles (békebeli extra) horgokkal szerelve (egy részük horog nélkül, csak horgot kell ezekre tenni). A Sügér, Süllő, Csuka, Harcsa, eredményes horgászatára lettek kifejlesztve és már bizonyítottak.

Csak 114 Ft/db!

A Világítós Wobblerek és a többi (Smoki Wobblerek) a 80-as évek egyik sláger terméke volt hazánkban és inkább nyugat-európában. A ragadozóhal horgászatban, annyira "fogósnak" bizonyult, hogy egyes horgászvizeken megtiltották a használatát, mivel a Süllő állományt szint kiirtották vele a horgászok! Az ára 465 forint/db. körül volt 1980-ban hazánkban.

Ipar megszűnése miatt 500-600 db. Smoki Wobbler valahogy megmaradt két régi bőröndben, amit most találtam meg a padláson, minőségük 100%-ig új, hibátlan, pedig legalább 30 évet pihent a bőröndökben a padláson.

Aki megveszi, nagyon nagy örömet fog szerezni magának és/vagy horgásztársainak erre garanciát vállalok. Nincs több csak ez az 500-600 darab ami szinte "csoda" folytán maradt meg a mai napig a padláson.

Megemlítem, hogy a mai napig csúcstechnikának számító anyagból és eljárással készültek, ez értendő a "törhetetlen" műanyag anyagukra (polikarbonát) és az EU. Szabadalommal védett eljárásra amitől a világítós fajták 5-8 percig világítanak a víz alatt.

"A Világon sincs esetleg pár darab már"! Egy igazi "halrém" voltak, és a mai napig is azok, ezek a különleges Woblerek, mint ahogy (nagyon találóan a ragadozók szempontjából) némely nyugaterurópai újság is megjegyezte..

30 évvel ezelőtti árban sem - sporttársi áron - árulom e megmaradt készletet.

Ha halat is akarsz fogni nem csak áztatni és próbálkozni! Végre itt a konkrét esély, ne szalaszd el, a készlet nagyon véges!

Méretei:

Hossza: 4-7cm.

Tömege: 4-8 gramm.

Víznél könnyebb, vontatáskor süllyedő, és a víznél nehezebb, vontatáskor emelkedő.

A fotók az aukció tárgyát képező wobblerekről készültek! A fotókon a különféle csomagok betű jelöléssel vannak ellátva, kiválaszthatja, hogy melyik 50 db-os csomagot kéri! Vásárlás után üzenje meg a kiválasztott csomag betűjét és azt küldjük!

Ingyen Jófogás futár szállítással!.

Wobblerek használati tanácsok! Fontos!

A fogósságot biztosítja az is, hogy az 1890-as években befejeződött ezen wobblerek gyártása és árusítása, ezért a halak úgymond nem ismerik ezeket a wobblereket, nem lett agyon-wobblezve semelyik vízterület, stb....

Ha esetleg a némely wobbler a vízben oldalazna, ez azért lehet mert a wobbler orrészében elhelyezett vörösréz betét (zsinórtartó betét) elhajlott valamelyik irányba, ezt kézzel vissza kell (lehet) hajlítani és az oldalazás kiküszöbölve vagy éppen-hogy valamelyik irányba kell kismértékben hajlítani az egyenes úszáshoz! (persze némely esetben éppen az az előnyös ha a wobbler valamelyik irányba oldalazik (például ha oldalra a hínár előtt akarjuk elhúzni), ha ez az igény a wobbler orrészében lévő vörösréz betétet abba az irányba kell hajlítani (kis mértékben) amelyik irányba szeretnénk, hogy oldalazzon, pl. hínár előtti vontatáskor).

A világítós wobblereket zseblámpával meg kell világítani 1-2 percig és a víz-alatt erősen fluoreszkálnak (világítanak) hosszú ideig!. Nappal használva a nappali fény is elegendő ehhez!

Jó fogást kívánok sporik! A wobblerek már bizonyítottak, azok fogósak!

Az 1980-as évekből megmaradt készletet árusítjuk ki, már nem sok maradt, ne maradjon le róla!
Feladás dátuma: január 16. 13:33.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.