(Hirdetésazonosító: 79689968) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 20 979  Ft Ár: 19 166  Ft Ár: 21 756  Ft Ár: 19 684  Ft Ár: 18 648  Ft Ár: 19 166  Ft Ár: 19 425  Ft Ár: 18 389  Ft Ár: 25 990  Ft Ár: 19 684  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Szombathely
Kategória: Kerékpár

Leírás

Funscoo 200 mm
Ki ne szeretne egy saját rollert! Különösen napjainkban, amikor a roller a gyermekkori álmok részévé válva újra divatos közlekedési eszköz lett. A roller alumíniumból készült, és el van látva egy kitámasztóval, így a parkolás sem jelenhet gondot. A minőségi kerekek lehetővé teszik a gyors és kényelmes közlekedést a városban. Lapja lejjebb helyezkedik el az átlagnál így még kényelmesebb a hajtás. Természetesen nem okozhat gondot a közlekedés során egy-két padka sem. Egyszerű összecsukható mechanizmusa biztosítja a kompakt méretét, a kényelmes szállítását autóval vagy a zökkenőmentes tárolását például az iskolai öltözőben. A rollert városi, kemény és sima felületen történő közlekedéshez tervezték. Lepd meg gyermekedet ezzel a rollerrel, amely segítségével bárhova eljuthat a városban, ráadásul egyszerűen összecsukható!

A roller tulajdonságai:
városi közlekedéshez tervezték
színe fekete-zöld
alumínium
fel van szerelve egy kitámasztóval
hossza: 54 cm
fellépőlap szélessége: 12 cm
fellépőlap magassága a talajtól: 6,5 cm

lap: Könnyen karbantartható, karcolássokkal szemben ellenálló anodizált alumínium
kormány szélessége: 40 cm
állítható kormánymagasság: 96-106 cm
kerék átmérője: 20 cm
Abec 7 csapágyak
egyszerű összecsukható mechanizmus
maximális terhelhetőség: 100 kg
tömeg: 4,3 kg

A rollerezésnél nincs jobb
A roller alkalmas minden korosztályú gyermek számára. Amennyiben a gyermek képes megérteni a rollerrel közlekedés mikéntjét pl. hogyan rugaszkodjon el egy lábbal, és hogyan fékezzen, vásárolhatunk számára egy rollert. A nagyon kicsi gyermekeknek olyan rollert szerezzünk be, amelyen a jól elérik a kormányt, és amely nem túl nehéz számukra. Az egyszerű közlekedésnek köszönhetően, és mivel a roller szinte mindenhol használható, a gyerekek gyakran előnyben részesítik a rollert a kerékpárral szemben. A roller összecsukható, és ha a gyermek az iskolába közlekedik vele, az öltözőben tárolható anélkül, hogy valakit zavarjon. Nem foglal otthon sem sok helyet, így minden gyermeknek saját rollere lehet. Vásárolj gyermekednek minőségi rollert, amellyel valóban kellemesen és élvezetes módon közlekedhet!
Feladás dátuma: május 17. 09:45.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Vas
>
Szombathely

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.