(Hirdetésazonosító: 79535873) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 12 464  Ft Ár: 15 200  Ft Ár: 10 944  Ft Ár: 11 096  Ft Ár: 12 768  Ft Ár: 11 856  Ft Ár: 12 464  Ft Ár: 12 464  Ft Ár: 12 008  Ft Ár: 11 096  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Körmend
Kategória: Egyéb

Leírás

Fátyolfólia országos ingyenes szállítással eladó

Fátyolfólia G19 g/m2 - 1,4 x 100 m - fehér Növénytakaró, Mezőgazdasági Takarásra, elválasztásra, szűrésre. tekercsben: 15200- Ft
Egyéb Méretekről tájékozódhat a honlapról.
Jellemzők:

Sokoldalúan felhasználható a növénytermesztésben ez a rendkívül könnyű takaró, mely véd az időjárás viszontagságai (talajmenti fagyok, erős szél, eső és jégverés), továbbá a rovarok, állatok és madarak által okozott károk ellen is.
Szálas szerkezete következtében átengedi a levegőt, fényt, csapadékot, öntözővizet és permetlét, ezáltal optimális mikroklímát biztosít a növények csírázásához és növekedéséhez.
Alkalmazása magas terméshozamot, jobb termékminőséget és korábbi betakarítást eredményez.
Kitünően használható a zöldségfélék, a saláta, spenót, retek, káposzta, kínai kel, uborka, dinnye, korai burgonya, póréhagyma, cukkíni és a különféle gyógynövények termesztésében.

Használata: Közvetlenül a vetés vagy ültetés után, lazán, feszítés nélkül kell a talajra teríteni. A széleket 50 centiméterenként leterheljük. Nagyobb területeken, vagy ha hatékonyabb kártevő elleni védelmet akarunk, akkor a fátyolfóliát körben leföldeljük. A virágzó növényeket, pld. az epret, uborkát, cukkínit stb. a beporzás érdekében pár napra kibontjuk. Más növények betakarva maradhatnak egészen a betakarításig. Gondos kezelés mellett többször is felhasználható.

A vásárlás elindítása előtt vegye fel velümk a kapcsolatot e- mailben.
Érvényes egész évben.
Az aktuális árra kérdezzen rá e- mailben.
budai.dekor@vipmail.hu
honlap: Egyéb termékek menüfül
http://budaidekorkalkulator.mlap.hu
vagy
http://budaidekorkalkulator.5mp.eu
Feladás dátuma: május 13. 11:18.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Vas
>
Körmend

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.