Ár: 1 000 Ft
Helység: Szombathely
Kategória: Szépirodalom

Abban az időben, amikor az istenfiak bementek az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik - sőt még azután is -, óriások éltek a földön. Ők azok a vitézkedők, akik ősidőktől fogva hírnevesek voltak. (Teremtés könyve 6:4)

Különös mozaik bontakozik ki a történelem színfalai mögött Misztikus templomok, megfejthetetlen kódokat rejtő festmények A bibliai teremtés és a lázadó angyalok, Orpheusz lantja, Noé gyermekei, akik az özönvíz után újra benépesítik a földet, a náci uralom Európában Megannyi részlete ugyanannak a rejtélyes kirakósnak De vajon létezik-e bárki, aki összefüggést találna a látszólag különálló darabkák között?

A bukott angyalok leszármazottai, a nefilimek köztünk élnek. Szinte láthatatlanok. Vagyonuk, emberfeletti erejük, erőszakosságuk és kíméletlenségük azonban biztosítja uralmukat az emberek fölött. Csak egy titkos társaság tud a létezésükről: az angelológusok, akik megszállottan kutatják gyenge pontjaikat, hogy megvédhessék az emberiséget a teljes leigázástól. A kilátástalannak tűnő küzdelem új lendületet kap, amikor kiderül, hogy a nefilimeket szörnyű kór támadta meg, és pusztulással fenyegeti fajukat. Egyetlen esélyük a túlélésre, ha megtalálják Gábriel arkangyal csodálatos hatalmú, régen elveszett lantját

A látszólagos mozdulatlanságot a véletlen kavarja fel, amikor Evangeline, a fiatal apáca, rendháza archívumában egy régi levélre bukkan Nem is sejti, hogy az általa felfedezett irat a hiányzó részlete annak a kirakósnak, amelyet évezredek óta próbálnak összerakni A játék neve az idők kezdete óta ugyanaz: harc a hatalomért.

A regény a tavalyi év egyik legnagyobb könyvszenzációja volt Amerikában. A New York Times 2010 legfontosabb művei közé sorolta, a Columbia Pictures pedig egymillió dollárt fizetett a megfilmesítés jogáért, és igazi szuperprodukció készül belőle az Oscar-díjas Marc Forster rendezésében.

Használt, megkímélt állapotú könyv. A feltüntetett ár postaköltség nélkül értendő.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.