Újfajta! Állítható fényerejű USA helyzetjelző modul!

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Csak itt hirdetem személyesen, sehol máshol.

(Figyelem! Hamisítják. yakuzzi bazáros oldal nem az enyém, a leírás megegyezik az én hirdetésem szövegével amit innen másolt ki, nem egyezik a két termék, netről összeválogatott képekkel, az enyém mind saját, tulajdonosok küldték).
Eladó Újfajta Használt USA helyzetjelző modul Garanciával (a rossz használt modult megjavítom és megjavított, lepróbált állapotban juttatom el, a javítás utáni biztos üzemelésre vállalok garanciát)!!! részletes bekötési leírással, melynek állítható a fényereje egy kis kék pótméter segítségével (alapból erőre beállított fényerőn küldöm, mivel nem tesz jót az index foglalatnak ha max. fényerőn megy folyamatosan), valamint kikapcsol egy pillanatra (kb. 0,5-1 másodpercre) indexeléskor majd vissza így teljes fénnyel látható az index fénye, nem úgy mint a réginél hogy halványan világít ugyan úgy irányjelzésnél is. Nem melegszik úgy mint a régi, így alapból egy kis fekete műanyag házban adom, amit bárhová elrejthetsz. Típusfüggetlenül bármilyen autóba be lehet szerelni. A modul 2 darab 21W-os izzóra van méretezve így vásárlás előtt ezt vedd figyelembe. (4-es golfba, stb.-be dupla indexes lámpa esetén kérlek jelezd külön, hogy milyen lámpatestbe menne a modul.) Ez már nem a régi teljesítményellenállásos fajta. Ugyan úgy az index pozitív szálába kell közbekötni a modult, és a helyzetjelző pozitívjára rácsatlakozni, ezáltal helyzetjelzőt felkapcsolva halványan világít az index. Kapcsolósra is meg lehet csinálni, csak a helyzetjelzőre menő szálat kell megszakítani egy kapcsolóval, vagy gyújtás pozitívot/közvetlen aksi pozitívot adni neki egy biztosítékon keresztül. :) Tanítani/kódolni nem kell, csak mert volt aki megkérdezte, Canbus-os autóba is be lehet kötni, nem okoz semmiféle hibát.
A képek sajátok, úgy küldték őket a tulajok, nem a netről összekeresgéltek, kérésre többet is tudok küldeni.
8000 Ft/autó/egy doboz
Posta: előre utalással 1230ft (postánmaradós levélként megy el, tehát be kell érte fáradni, értesítést a posta nem küld külön róla) utánvéttel 3020ft (1 munkanapos, házhoz), vagy Foxpost-tal és annak árai alapján tudom még küldeni. A küldéshez név, cím, telefonszám valamit e-mail cím szükséges.
Ha érdekel és kérdésed lenne még nyugodtan írj! ()

Saját rövid videó a modulról és működéséről:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 58528940

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás