(Hirdetésazonosító: 81509811) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 13 246  Ft Ár: 15 036  Ft Ár: 13 604  Ft Ár: 12 709  Ft Ár: 17 999  Ft Ár: 13 962  Ft Ár: 13 067  Ft Ár: 14 678  Ft Ár: 15 036  Ft Ár: 13 962  Ft
- 28 %

Tulajdonságok

Helység: Dombrád
Kategória: Egyéb

Leírás

Ingyen házhoz szállitással 17999 ft-ért
elado az ország egész területén,utánvételes fizetéssel a futárnak,ez az akcios,becsomagolt aluminium vázu,könnyü,kis helyigényü,de rendkivül praktikus multifunkcios
teleszkopos asztal.
Bolti ára a nem teleszkopos lábu asztalnak:25000 ft+szállitási dij.Ezt fotoval illusztráltam is.
Úgy tervezték,hogy összecsukva a lehető legkevesebb helyet foglalja el.A lábak behajthatóak az asztalba,ezáltal segítve a szállítását és tárolását.Az asztal nagyon masszív,alumínium váza rugalmas és erős,az asztallap ellenáll a nedvességnek.A merevített lábak jobb stabilitást nyújtanak még az egyenetlen talajon is.U-alakú lábak a jobb stabilitásért.
Használhato:
-ruhadarabok,textiliák kiszabásához és varrogép asztalnak nagyon szuper.Akár szabni vagy varrni szeretne böséges hely marad a varrogépnek is,mert 60x120 cm-es az asztallap!
Varroasztalként azért praktikus,mert elökapva rögtön dolgozhatunk rajta.Sokszor azért gyülik össze a sok varrni valo,mert nincs hol varrni.Az otthoni étkezöasztalra szinte mindig szükség van,nem maradhat sokáig rajta a kipakolt varrnivalo,javitani valo.Ha nem sikerül befelyezni az étkezésig,akkor lehet elpakoni a sok mindent,és az egy külön procedura.Ezt a jo kis asztalt akár ideiglenesen,akár hosszabb idöre egy félreesö sarokban,ahol senkit nem zavar,vagy bárhol fel lehet állitani,aztán minden nap ha van egy kis szabadidö,akkor lehet folytatni a varrást.
Praktikusan összecsukhato,ha már nincs rá szükség.Belsö tárolo hellyel is rendelkezik,tehát varrni valo dolgokat,cérnákat,sokmindent lehet tárolni a belsejében.
-Akár tapétázo asztalnak
-Vendégváro asztalnak is jo,mert kinyitva 6-8 személy elfér körülötte.A nagy asztalfelületen kényelmesen étkezhetnek.
A teleszkopos asztalmagasság állitással bármilyen magasságu székhez beállithato.Ha szükséges,tudok adni hozzá 4 db összecsukhato széket is,ami elfér az összecsukott asztalban. Kompletten 4 székkel 25999ft ingyen szállitással megrendelhetö a hirdetéseim között.De lehet még plusszban rendelni hozzá 2 vagy 4 db széket 2000 ft/db áron,amiken kényelmesen elfér 6-8 személy.
-Étkezöasztalként is szuper a hirtelen betoppano vendégeknek gyorsan meglehet teriteni rajta.
-Szabályozhato a magassága,a teleszkopos lábainak köszönhetöen,többféle magasságu székkel használhato.
-nyáron a telekre kivinni,vagy egykis kiruccanásra a természetbe
-kerti,balkon,terasz asztalként,vagy a teraszon a friss levegön is varrhatnak rajta.
-Kerti partik esetén és kempingezésnél is szuper.
-Gyerekeknek a gyerekszobában hobbiasztalként,amikor alkotnak a kicsik,vagy rajzolgatnak akár többen is.
-Kinyitott állapotban nagyméretü,praktikus,összecsukhato teleszkopos lábu több funkciot is betöltö varro asztal ami böröndre is összecsukhato,akkor belsötárolos.
Könnyü,kompakt,kis helyigényü 10cm-es keskeny összezárva,erös strapabiro,nem rozsdál,mert aluvázas igy nem kell festeni,és bárhová magunkal vihetjük.
Nyitott mérete:
120x60cm
Magassága teleszkoposan 3 fokozatban állithato:
-55-62-70cm
Teherbirása: 30 kg
Külön rendelhetö szék mérete kinyitva:40x40x48
Teherbirása: 100 kg
Rendkivül erös,vastag,massziv nagy teherbirásu gyöngyvászonbol van a székek ülörésze.
Szék anyagának a szine: ezüst-silver,fekete paszpollal.
Az asztal sulya: kb. 3 kg
Asztal lap szine: fehér
Szett sulya: 6.5 kg.
A koffer mérete: 60x60x10 cm vastag.Nézzen szét a többi hirdetéseim között,van nagyméretü fali lehajthato asztal is,melynek mérete: 192.5x65x3.5cm vastag.Ezt csak fel kell hajtani,ha varrni szeretnénk vagy vendégeket várunk,de ez is jo festéskor is ha tapétázni szeretnénk.Csak le kell hajtani,ha már nincs szükség a nagy tágas asztalra.Egy mozdulat az egész.
T: 06304958549
Feladás dátuma: július 9. 17:30.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.