(Hirdetésazonosító: 81566561) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 47 321  Ft Ár: 47 920  Ft Ár: 46 722  Ft Ár: 50 316  Ft Ár: 59 900  Ft Ár: 49 118  Ft Ár: 49 118  Ft Ár: 46 722  Ft Ár: 48 519  Ft Ár: 43 128  Ft
- 25 %

Tulajdonságok

Helység: Mátészalka
Kategória: Fejhallgató, fülhallgató

Leírás

Még19 hónap garancia!

Fülhallgató típusa Fejhallgató
Adatátvitel Vezeték nélküli
Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40000 Hz
Érzékenység 103 dB
Hangerőszabályzó Van
Súly: 275 gramm
Leírás:

Merüljön el a zenében
Élvezze a páratlanul hatékony zajszűrést bárhol, bármikor, bármit is csinál.

Vezérelje a hangot a Sense Engine segítségével
Csak azt fogja hallani, amit szeretne semmi mást. A Sense Engine lehetővé teszi, hogy szabadon, egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.

Önnek megfelelően optimalizál és alkalmazkodik - Személyes zajszűrés-optimalizáló
Ez a fejhallgató elemzi a személyes tulajdonságait és a viselési szokásait, majd személyre szabottan optimalizálja a hangzást.

Halkítsa le a zenét beszélgetéshez - Gyors figyelem
Beszélgessen anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Helyezze egyik kezét az eszköz házára, és a rendszer azonnal csökkenti a zene hangerejét.

Elmerülhet a zenében, de hallani fog minden szót - Környezeti hangok (Hang mód)
Figyelemelterelés nélkül hallgathatja a zenét, de nem marad le a fontos bejelentésekről.

Elmerülhet a zenében, mégis észlelni fogja a környezetét - Környezeti hangok (Hang mód)
Hallani fogja a mindennapok fontos hangjait, például a forgalomét, miközben a háttérben zenét hallgat.

Valóban autentikus hangzás
Hallgasson az eredeti felvételhez hangzásához hű zenét a nagy felbontású hangnak köszönhetően. A nagy felbontású hanghoz optimalizált S-Master Hxtm csökkenti a torzítást, és lehetővé teszi a zene minden apró finomságának élvezetét.

A fejhallgatóban nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegység és folyadékkristályos polimer (LCP) membrán található az erőteljes ütemek megszólaltatásához, emellett képes a számos frekvenciasáv pontos visszaadására is 40 kHz felső határig.

Állítsa helyre tömörített fájljait
A digitális hangzásjavító eszköz HX (Dsee HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat (MP3, ACC, ATRAC és WMA), és közelíti azokat a nagy felbontású hang minőségéhez. A felső tartományba tartozó, a tömörítési eljárás során elveszett hangok visszaállításával a Dsee HX a digitális zenefájlokból gazdag, természetes hangzást teremt.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli hangzás Ldac kapcsolaton keresztül
Az Ldac technológia kb. háromszoros adatmennyiség átviteléről gondoskodik (a maximális átviteli sebesség: 990 kbps) a hagyományos Bluetooth hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.

Luxust sugárzó bőr
A házat és a fülpárnát borító puha, szintetikus bőr luxushatású látványt és tapintás kölcsönöz. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy biztosan illeszkedjen a fülre, lehetővé téve a több órán át tartó, kényelmes zenehallgatást.

Utazásra készen
Az elforgatható fülrészeknek köszönhetően a fejhallgatót utazáshoz egyszerűen elteheti bőröndbe, táskába vagy a mellékelt dobozba.

Érintéssel vezérelhető
Elég egyszerűen megérintenie a fülpárnán található mozdulatvezérlési panelt a leállításhoz, a szüneteltetéshez, a zeneszámok közti ugráshoz, hangerőállításhoz, illetve az okostelefon hangutasításos segédfunkciójának aktiválásához.
Feladás dátuma: július 20. 18:29.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.