Scheppach BTS 900 Szalagcsiszoló Tárcsás csiszoló Garanciával!!

company_logo

44 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach BTS900 kombinált szalag- és tárcsás csiszoló a megfelelő eszköz a legkülönfélébb részletező munkákhoz minden fafajtán és faszerű anyagon. Erőteljes, de egyenletes járású 370 wattos indukciós motorja alacsony rezgésszintről gondoskodik. A forgatható támasztóasztal és a 90 fokban állítható csiszolószalag sokféle alkalmazást tesz lehetővé.

Erőteljes 370 W-os indukciós motor a csendes és alacsony vibrációjú munkához
Vízszintesen és függőlegesen állítható csiszolószalag
Forgó támasztóasztal
A szilárd felépítés kellően magas érintkezési nyomást tesz lehetővé az egyenletesen precíz csiszolási eredmények érdekében
Tépőzáras alátét a csiszolópapír egyszerű cseréjéhez
Keresztütközővel, valamint 3 további csiszolószalaggal és csiszolótárcsával

A BTS900 csiszoló szalagcsiszolója vízszintesen és függőlegesen is használható a különböző igények kielégítésére. A csiszolólap szöge 0° és +90° között állítható imbuszkulccsal. A csiszolószalag, amely összesen 915 mm hosszú, az óramutató járásával ellentétes irányban 7, 3 m/s sebességgel fut. A 80-as szemcséjű csiszolószalag egyenes és lekerekített fafelületeket is simít. A szállítási terjedelem 3 db csiszolószalagot tartalmaz.

A szalagcsiszoló fém ütközővel rendelkezik a nagyobb stabilitás és nagyobb érintkezési nyomás érdekében csiszoláskor. Ez megkönnyíti a fadarabok átvezetését a szalagcsiszolón így egyenletes csiszolási eredmények érhetők el. Ez hosszabb munkadarabok esetén is eltávolítható.

A csiszolókorong átmérője 150 mm, és állandó 2850 ford./perc sebességgel forog . A csiszolópapír tépőzárral van rögzítve a csiszolólapra, így szükség esetén gyorsan cserélhető. A szállítási terjedelem már tartalmaz 3 csiszolókorongot a csiszolási munka gyors megkezdéséhez.

A csiszolólappal történő csiszoláshoz a munkadarabot a 215 x 145 mm-es munkaasztalra kell helyezni. A hatékony szögmegmunkálás érdekében az alumínium munkaasztal 45°-ig fokozatmentesen dönthető. A mellékelt keresztütközőhöz egy horony fut hosszában a munkaasztalon, amellyel -60° és +60° közötti szögbeállítás lehetséges. A munkadarabot a keresztütközőhöz kell helyezni és a csiszolólapon a kívánt szögben vezetni a tökéletes szögek érdekében.

Pormentes munkavégzés a beépített szívóaljzatnak köszönhetően - egyszerűen csatlakoztassa a szívórendszert a szívócsatlakozóhoz, és ezzel megakadályozza, hogy az egész műhelyt egy finom fűrészporréteg borítsa be.

Összességében a BTS900 egy kompakt csiszoló a barkácsolás szerelmeseinek, akik kisebb, egyenes, homorú vagy domború formájú csiszolási munkákat szeretnének végezni minimális erőfeszítéssel a tiszta eredmény érdekében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132983361

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Megosztás