Practixx PX-Rrm -600 WI Robotfűnyíró fűnyíró Garanciával!!

company_logo

149 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 08:10
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűnyíró

Leírás

A Practixx PX-Rrm-600Wi robotfűnyíró közepes méretű, legfeljebb 600 négyzetméteres kertekhez alkalmas, és könnyedén kezeli az akár 35%-os lejtőket. Manuálisan vagy automatikusan vezérelhető egy alkalmazásbeállítás segítségével, amellyel többek között beállítható a napi fűnyírási idő. A beállítás gyors és egyszerű, mivel a határolóhuzal a föld felett helyezhető el.

Ideális akár 600 nm-es kertekhez
Vágási szélesség 180 mm
Vágási magasság fokozatmentesen állítható 20-60 mm között
Élnyíró funkcióval a tiszta pázsitszélek érdekében
Alacsony zajszint - csak 62 dB
Akár 35%-os színátmenet is lehetséges
Vezérlés alkalmazáson keresztül WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül
Lopásvédelem egyedi PIN kóddal
Digitális kijelző és alkalmazásvezérlés a fűnyírási időhöz, kezdőponthoz, esőérzékelőhöz, indításhoz és leállításhoz
Érzékeny akadályérzékelő a gyermekek és állatok védelmére
Szállítási terjedelem: robotfűnyíró, gyorstöltő állomás, 130 m-es határolóhuzal, 180 földelőhorgony, 3 előre összeszerelt kés és 6 tartalék pengeNyírni füvet vagy egyszerűen csak élvezni a kertben töltött időt? Kivenni a fűnyírót? Drága holnap, holnap nyírják a füvet... És pár nap múlva már ott állsz a hosszú fűben, terül a gaz, és a gyep egyre inkább rétté válik.
A Practixx PX-Rrm-600Wi robotfűnyíróval több idő jut a kert élvezetére, még fűnyírás közben is, mert a robotfűnyíró különösen halk, 62 dB-lel.

A kompakt, 18 cm-es vágásszélességű robotfűnyíró önállóan és véletlenszerűen nyírja a füvet 600 négyzetméterig. Egy fűnyírási ciklus körülbelül 16 órát vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy 16 óra elteltével a robot egyszer lekaszálta a teljes 600 négyzetmétert. A fűnyírási idő 1-3 napra osztható, attól függően, hogy a fűnyírónak mennyi ideig vagy milyen gyakran kell füvet nyírnia. Emellett a terület lefedettsége és a fűnyírási ciklus nagymértékben függ a terep jellegétől, a kert elrendezése, a kiválasztott vágási magasság, a napi fűnyírási idő és az időjárás is szerepet játszik.

A vágási magasság egyedileg állítható 20-60 mm között. A robot a pázsit szélein is biztonságosan nyír a gyep szintjén, így azokat nem kell külön nyírni. Még az akár 35%-os gradienseket is könnyedén kezeli.
A rendszeres nyírással a pázsit szép, rövid és sűrű marad. Nyíráskor a finom pázsitot talajtakaró rétegként a gyepre terítik, és ott maradnak természetes védelemként a kiszáradás ellen, és egyben tápanyag-tározóként is szolgálnak az egészséges talajhoz.

A robotfűnyíró vezérlése manuálisan vagy automatikusan történik az alkalmazás beállításaival. A robot Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az okostelefonhoz, így beállíthatja a fűnyírási időt, beállíthatja a fűnyírási zónákat, és figyelemmel kísérheti a kezdési és leállítási időt. Ha az előre beállított fűnyírási idő alatt esni kezd, a robotfűnyíró visszahajt az állomására. Három óra múlva ellenőrzi, hogy esik-e még, és folytatja a munkát, vagy megvárja, amíg eláll.

Az akkumulátor élettartama körülbelül 60 perc, a kert állapotától függően. Sok lejtő vagy nehéz átjáró, ahol a robotfűnyírónak meg kell állnia és irányt kell váltania, több energiát fogyaszt, és csökkenti az akkumulátor élettartamát. A robotfűnyíró ezt követően időben megszakítja munkáját, hogy visszatérjen a töltőállomásra. Egy töltési ciklus körülbelül 120 percet vesz igénybe, majd a fűnyíró folytatja a munkát, feltéve, hogy ez az idő a beállított nyírási időn belül van.

A robotfűnyírón kívül a szállítási terjedelem tartalmaz egy erős műanyagból készült töltőállomást, 130 m-es határolóhuzalt, 180 földelőhorgonyt és 2 készlet cserepengét.
A robotfűnyíró vagy töltőállomása és a határolóvezetékek összeszerelése és felszerelése egyszerű és egyszerű. A mellékelt műanyag földelőkampók segítségével a határoló vezetéket a kerítésektől, teraszoktól, utaktól és gyepszegélyektől távolabb rögzítik a talaj felett, és rögzítik a töltőállomáshoz. Opcionálisan a kábel 3-6 cm mélyen a földbe temethető. A robotfűnyíró használatra kész.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141345550

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás