LEGO City 60132 - Benzinkút - Új, Bontatlan

37 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
City

Leírás

Eladó a címben szereplő, saját részre vásárolt Új, Bontatlan csomagolású, eredeti Lego szett, az általam készített képeken látható állapotban. Amíg aktív a hirdetés, addig elérhető a termék.

Szállítás, megrendelés: Jófogás háztól házig (az ár tartalmazza) szállítással megrendelhető a hirdetett áron. A GLS szállítás díjtalan, utánvéttel fizetheti ki az összeget a futárnál, a csomag érkezésekor. A szállítási idő 2-3 munkanap. A megrendelést Önnek kell elindítania a hirdetés mellett/alatt található "Megrendelem Ingyenes házhozszállítással" gombra kattintva.

Előreutalással 1.990 Ft kedvezmény. Ugyanúgy GLS-sel történik a házhozszállítás, de a szállítási idő így csak 1-2 munkanap. Ez esetben kérném, vegye fel velem a kapcsolatot. Személyes átvétellel 1.990 Ft kedvezmény.

Csomagolás: A termékeket minden esetben gondosan becsomagolva, túlméretezett kartondobozban küldöm, körkörös belső védelemmel (lásd a fotók között), hogy szállítás közben ne sérüljön.

Érdeklődni hétköznapokon telefonon 8-18 óráig lehetséges vagy Jófogás üzenetben bármikor. Minden levélre válaszolok, de az ár fix, így kérem, ha nem megfelelő az ár, akkor ne raboljuk egymás idejét fölösleges levelezésekkel.

Nézze meg a többi hirdetésemet is, hátha más is érdekelheti! Köszönöm, hogy elolvasta!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130845358

Kapcsolatfelvétel


Megosztás