(Hirdetésazonosító: 72816067) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 8 568  Ft Ár: 9 996  Ft Ár: 8 806  Ft Ár: 9 877  Ft Ár: 9 520  Ft Ár: 9 520  Ft Ár: 11 990  Ft Ár: 9 758  Ft Ár: 9 877  Ft Ár: 8 687  Ft
- 8 %
Céges

Tulajdonságok

Helység: Mátészalka
Kategória: Xbox konzol és játékok

Leírás

Üdvözöljük kedves vásárlóinkat !

Üzletünk este 21:00-ig telefonon elérhető ! Hétvégén Is ! Az átvétel kérésre megoldható nyitva tartáson kívül is.

Kibővült üzletünk, Mátészalka belvárosában, a Hősök Tere 11 szám alatt található, a Ramszesz hotellel szemben

Folyamatos figyelmet fordítunk az áraink versenyképességére, termékeink minőségére, és a választék bővítésére . Rendszeresen tartunk akciókat, tartós, átfogós árleszállításokat. Törekszünk az udvarias, szakszerű kiszolgálásra, és a gyors ügyintézésre.

Nagy figyelmet fordítunk Hozzánk távol elő vásárlóinkra is, akiket gyors 24-48 órás csomagküldéssel szolgálunk ki.

Mit Érdemes Tudni A KinectrŐl?

A Kinect a Microsoft régóta készülő új irányítási koncepciója, a kiadó szerint ugyanis megoldható az is, hogy ne kelljen semmit használnunk egy-egy játék irányításakor. A Microsoft ezúttal sem tévedett, olyan forradalmi irányítási rendszert hozott létre, amely technológiailag jóval túlmutat a vetélytársak eszközein.

Bár a hagyományos játékok esetében már biztos, hogy nem fogja a kontrollert leváltani a Kinect, a direkt erre a kiegészítőre fejlesztett Kinect játékok azonban már nem, vagy csak részben használnak kontrollert. A kiegészítő lényege, hogy a Kinect remekül érzékeli és "beszkenneli" a játékosokat, az így létrejött adatokat az Xbox 360 szoftveresen feldolgozza, és így a legegyszerűbb mozdulatainkat is, és a bonyolultabb mozdulatsorokat is képes elemezni, felismerni, reagálni rá. A Kinecttel megnyílik a lehetőség a hang általi menüvezérlés, a kontroller nélküli játék, és a sokkal aktívabb, néhol már-már testmozgásnak számító videojátékozás előtt.

A Kinect-el kapcsolatban első látásra az derülhet ki, hogy egy viszonylag drága játékprogram+hardver csomagja, amit ha csak és kizárólag játékra használnánk, akkor valóban egy komolyabb befektetésről van szó de ha más szemszögből vizsgáljuk meg a kiegészítőt, akkor hamar kiderülhet, hogy a Kinect néhány hónap alatt nem csak hogy visszahozza az árát, de még további időt, energiát spórol meg nekünk mindezt pedig úgy, hogy megfelelő alternatívája lehet a konditermekbe járásnak.

A Kinecthez ma már számtalan játék elérhető, amely bizonyítja, hogy a Microsoft nem mostohagyermekként kezeli a kiegészítőt, hanem meglehetősen komoly tervei vannak vele!
Feladás dátuma: november 14. 17:51.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.