(Hirdetésazonosító: 60915285) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 2 450  Ft Ár: 2 485  Ft Ár: 2 800  Ft Ár: 2 660  Ft Ár: 2 485  Ft Ár: 2 450  Ft Ár: 3 500  Ft Ár: 2 590  Ft Ár: 2 450  Ft Ár: 2 905  Ft
- 13 %
Céges

Tulajdonságok

Helység: Iharosberény
Kategória: Hajápolás

Leírás

A megadott ár egy flakonra vonatkozik!

A Kirkland Minoxidil, 5% minoxidilt tartalmaz és a férfias tipusú hajhullásra fejlesztették ki. Klinikailag bizonyított, hogy az 5% minoxidil nemcsak megállítja, hanem az esetek 80%-ban vissza is fordítja a hajhullást/kopaszodást. Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal) által jóváhagyott hajnövesztő termék.

A terméket folyamatosan kell használni, mert különben visszaáll a használat előtti állapot. Napi kétszeri használat szükséges (reggel, este) a kívánt eredmény eléréséhez. Reggel és este 1 ml minoxidilt szippantson fel az aplikátorral, majd egyenletesen cseppentse, majd masszírozza be a hajas fejbőrbe, vagy csak a megritkult területre/területekre.Kezelés előtt a haj fontos, hogy száraz legyen.Az érintett területen a hajat érdemes szétválasztani, hogy a fejbőr közvetlenül elérhető legyen.A kezelés utáni 4 órában nem ajánlott a hajmosás mert csökkenti a szer hatását.

A hajvisszanövés ideje egyénfüggő (kor, kopaszság mértéke, genetika stb. befolyásolja). Van akinél két hónap használat után már látható eredmény következik be, de az átlag 3-4 hónap.

1 flakon 60 ml és 1 havi használatra elegendő.

Tipp: A hatékonyabb felvitel érdekében javasoljuk, hogy reggel indulás előtt fél órával és este lefekvés előtt szintén fél órával vigye fel a terméket, mert 30 perc szükséges hozzá, hogy a minoxidil folyadék megfelelően felszívódjon.

Figyelmeztetés: Ez a termék férfiak számára lett kifejlesztve. Nők csak dermatológus (bőrgyógyász) engedélyével használhatják! Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Hűvös, száraz helyen tárolja! Használat után szapannal alaposan mosson kezet!


Tel: 0630 392-83-85
Feladás dátuma: május 10. 12:01.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.