(Hirdetésazonosító: 80519228) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 4 200  Ft Ár: 4 100  Ft Ár: 3 650  Ft Ár: 3 800  Ft Ár: 3 850  Ft Ár: 5 000  Ft Ár: 4 050  Ft Ár: 3 700  Ft Ár: 3 800  Ft Ár: 3 700  Ft

Tulajdonságok

Megye: Somogy
Kategória: Egyéb kellékek

Leírás

Új Multifunkcionális egér patkány Autó és más járművekbe. 12Voltos aksiról működik.Változtatható frekvencia,és jelerősség.
Az egér káros az emberekre is az autók számára. Általában az infravörös egér a motor belső részéhez, Az elektromos vezetékeket vagy az olajcsöveket harapják. Az emberek fejfájást okoznak, és károsítják vagy akár veszélyessé teszik autóinkat az úton. hogy megoldja ezt a problémát, bemutatjuk Önnek az MT-612 elektronikus ultrahangos Repeller egeret az autóhoz.
Használ mikroszámítógép ellenőrzési technológia, együtt a fejlett technológiák, csinál két ultrahang és speciális frekvenciákat, amelyek zavarják az idegrendszert és az egér hallórendszerek. Az egér kellemetlenül érzi magát és elszökik az autóból. A frekvencia folyamatosan változik 18-75 KHz-en, ami nem könnyű a családi egérrel a hanggal.

Fix / változó frekvenciájú ultrahangot fogad el, hogy megakadályozza a patkányokat és más kártevőket a kormányzati hatókörén belül.
Stílusos és kompakt megjelenés, könnyen használható.
Alacsony energiafogyasztás, ártalmatlanná válik az emberre és az állatra, nem zavarja az elektromos készülékeket.
képes hatékonyan visszaszorítani a patkányokat kormányzati szférájukban, és elnyomják a propagáció képességét.

Használat:
Nyissa fel a motorház fedelét, helyezze ezt a terméket a belső térbe. Helyezze a vörös vezetékeket a pozitív akkumulátorra, fekete a negatívra. Tegye a gombot nyitva, és amikor a piros LED működik, ez azt jelenti, hogy a termék működik.
A védőcső a piros elektromos vezetékekkel van összekötve. Az elektromos áram 0.5A. Ha a termék nem működik, először ellenőrizze a védőcsövet.
Használati jegyzetek:
Ne használja ezt a terméket nedves és nedves helyen.
Ez a termék nem túl közel van az autóalkatrészek fűtő részéhez.
Ez az elem ultrahangot küld az egér és más kártevők üldözésére, de nem árt nekik és nem is ártalmas az emberi lénynek. Az autó védelme a kártevők "látogatását".
1. autó, jármű
2. Garázs
Stb
Feladás dátuma: június 10. 17:37.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.