(Hirdetésazonosító: 72853186) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 20 500  Ft Ár: 20 750  Ft Ár: 19 000  Ft Ár: 18 000  Ft Ár: 18 000  Ft Ár: 25 000  Ft Ár: 18 250  Ft Ár: 19 750  Ft Ár: 21 000  Ft Ár: 19 000  Ft

Tulajdonságok

Helység: Sződliget
Kategória: Kerékpár
Típus: Egyéb
Váztípus: Gyermek

Leírás

Újszerű állapotban lévő "16-os kerékpár eladó.

Személyesen is átvehető:Vác, Sződliget, Felső-Göd, Dunakeszi-Gyártelep

VÁz
Speciális acél Btwin váz: Süllyesztett váz a könnyű felszállásért. Könnyű róla leszállni.
VÁltÓ
Szabadonfutó: biztonságosabb, a gyereknek nem kell pedáloznia lejtőn sem.
ÜlÉspozÍciÓ
Speciális bTwin kormány és markolat.
Kényelmes szivacsos nyereg.
A kormányt a gyerekek testméretéhez terveztük, nagysága és markolata illeszkedik a kis kezekhez. Magassága állítható, így együtt "nő" a gyerekkel.
KerÉk/Abroncs
Felfújható gumibelsővel rendelkező barázdált gumiköpenyek.
Valódi gumiköpeny, amellyel könnyen át lehet hajtani akadályokon (járdaszegély stb. ) és jól tapad terepen (földút, gyep stb. ). Alumínium kerekek.
FÉkek
BTwin STOP EASY fék.
Dobfék hátul, canti-fék elöl. Kis kézmérethez kialakított fékkar, így 30%-kal kevesebb erőfeszítésre van szükség, mint a hagyományos fékkaroknál.
Hátulra hatékony, megbízható, fokozatos dobféket választottunk. Nehezen állítódik el. Az elöl elhelyezett puha és hatékony canti-fék csökkenti a blokkolás és az előrebukás veszélyét.
BiztonsÁgos LÁncvÉdŐ
Speciális bTwin láncvédő a műanyagba illesztett mintával. A B'Twin fejlesztette ki azokat az anyagokat, amelyek teljesen beburkolják a mechanikus részeket (fékkar, lánc, szabadon futó kerék stb.), így minimálisra csökken a becsípődés (ujj), a beakadás (cipőfűző) és a ruha szennyeződésének kockázata.
KiegÉszÍtŐk/FelszerelÉs
Ujjvédő rendszerrel felszerelt kitámasztó, sárvédő és csengő. A B'Twin védőrendszerrel látta el a kitámasztót, így nem csípi be az ujjat. A sárvédő védi a gyereket a felverődő szennyeződéstől. Szerszám nélkül, pillanatok alatt felszerelhető rá a 16-os bTwin támaszkerék és a tanulást segítő rúd (külön kaphatók!). Segítik a két keréken való gurulás megtanulását.
SÚly
9,3 kg.
Feladás dátuma: november 11. 18:09.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Sződliget

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.