(Hirdetés azonosító: 82772422) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 770  Ft Ár: 740  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 770  Ft Ár: 800  Ft Ár: 830  Ft Ár: 760  Ft Ár: 770  Ft Ár: 830  Ft Ár: 740  Ft

Tulajdonságok

Helység: Dunakeszi
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv
Állapot: alig használt
Típus: Számítástechnika
Borító: Keménytáblás
Nyelv: Magyar

Leírás

Eladó a képen látható könyv jó állapotban.

A Twitter ma az egyik legnépszerűbb közösségi webhely és üzenetküldő szolgáltatás az Interneten: több mint 200 millió felhasználó keresi fel nap mint nap, hogy híreket és információkat cseréljen az ismerőseivel vagyis csiripeljen (tweet). A Twitter a Facebookhoz hasonlóan azonban nem csak azért vonzó, mert mindenféle eszközt biztosít a hírek, információk és ötletek megosztásához (méghozzá nem csak a barátainkkal, hanem az ő ismerőseikkel és azoknak az ismerőseivel, sőt az egész világgal is): a művészek és az üzleti vállalkozások számára is kitűnő - és olcsó - lehetőséget nyújt arra, hogy rátaláljanak a reménybeli közönségükre. Ebből a könyvből megtudhatod, mi mindenre is jó a Twitter, és hogyan kell okosan használni: Először megtanulod az alapokat: hogyan csatlakozhatsz a Twitterhez, hogyan készíthetsz saját profilt, és hogyan kapcsolhatod össze a Twitter-fiókodat más közösségi hálózatokkal. Ezt követően megmutatjuk, hogyan építheted fel a kapcsolati hálódat, hogyan követheted a mások által közzétett tartalmakat, és hogyan tehetsz szert magad is követőkre, valamint hogy miként hasznosíthatod a címkéket/csatornákat (hashtag); hogyan kísérheted figyelemmel a forró témákat, és hogyan elemezheted a saját csiripelési szokásaidat. Megismered a Twitter.com és a Twitter használatát asztali számítógépen vagy mobiltelefonon lehetővé tevő különféle alkalmazások (Tweetdeck, Twhirl, Twittelator stb.) felületét és eszközeit, hogy megtudd, hogyan kommunikálhatsz a segítségükkel. Megtanulod a kapcsolattartás különböző formáit, illetve hogy miként tehetsz közzé különféle tartalmakat, például hivatkozásokat, képeket és videókat. A könyv a Twitter használatának szabályairól, a biztonsági kérdésekről, illetve olyan témákról is szót ejt, mint a Twitter üzleti felhasználása vagy a csiripelés a munkahelyen.

Személyes átvételre kizárólag Dunakeszin a lakcímemen van lehetőség. Postázom is előre utalás után. MPL automatákba is tudom küldeni.
Feladás dátuma: augusztus 16. 21:05.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.