(Hirdetésazonosító: 81511739) Hirdetés kezelése »
3 db

Tulajdonságok

Helység: Alsónémedi
Kategória: Kutya

Leírás

A schnauzer intelligens, sportos és imádja ha emberek veszik körül, egyszóval igazi családi kutya. Mérete ne tévesszen meg senkit, hiszen ugyanolyan jellemvonásokkal rendelkezik, mint nagytestű társai, könnyen tanítható, szófogadó, de kellő fegyelemmel nevelendő fajta. Mai formájában a fajta, inkább kísérő, mint őrkutya, de bizonyos egyedekben még él az őrző-védő ösztön is. Egészséges fajta, de csak olyan tenyészetből érdemes kiskutyát választani, ahol odafigyelnek arra, hogy csak a jó tulajdonságokra és egészségre szelektált állománnyal tenyésszenek.
Amennyiben szeretne többet megtudni kutyáinkról, látogasson el weboldalunkra: www.sempiternalfame.com vagy keresse Facebook oldalunkat: Sempiternal Fame Schnauzers

GSM: +36709841013
Feladás dátuma: július 9. 18:23.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.