Ár: 350 000 Ft
Helység: Gödöllő
Kategória: Kályha, kandalló

A kályha méretei: 195cm magas, 103cm széles, 77cm mély, 1 tonna.

A meghirdetett ÁR a kályha Teljes Árát magába foglalja: ajtók (hamu és tűztérajtó), samottanyag (samott téglák, takarólapok), hidraulikus tűzálló habarcsok, tűzálló ragasztók, szilikátlapok, kerámiapaplanok, kb 400 db tégla, agyag, homok, stb..

Közel 7m2 fűtőfelületű középnehéz kályha. Közepes méretű, de viszonylag nagy területet is kifűthet (megfelelő szigetelés mellett akár 40-45m2) - feltéve, hogy a tér egybefüggő. Használata és hatékonysága megegyezik a cserépkályhákkal, azzal a különbséggel, hogy a téglából épített kályha felületi hőmérséklete valamivel alacsonyabb viszont a nagyobb tömeg - megközelítőleg egy tonna - miatt később hűl ki, a cserépkályha felülete forróbb, de hamarabb "kifárad".

Keményfával (akác, tölgy, bükk, szil - kivétel cser) érdemes használni, megelőlegezendő a fenyőfa okozta kátrányosodást. A kályha hátsó és felső füstbekötéssel is megépíthető . "User-barát" variációjú kályha, a négy tisztító dugónak hála a tulajdonos hamuporszívóval maga is elvégezheti a kályha évente esedékes koromtalanítását.
EU-konform károsanyag-kibocsátás, és kis hőingadozás is az erényei közé tartozik.

Nézze meg egyéb hirdetményeimet is. Köszönöm!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.