(Hirdetésazonosító: 79381038) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 1 106  Ft Ár: 1 120  Ft Ár: 1 008  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 980  Ft Ár: 1 078  Ft Ár: 1 092  Ft Ár: 1 148  Ft Ár: 1 490  Ft Ár: 980  Ft

Tulajdonságok

Helység: Dunakeszi
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

"A hírnevet számtalan jó cselekedettel lehet csak felépíteni, de egyetlen rossz mozdulattal le lehet rombolni" - mondta Benjamin Franklin a 18. században. Ez a rossz mozdulat a 21. században egy gombnyomás is lehet: már nemcsak a munkahelyi büfében vagy az irodaház emeleti teakonyhájában terjednek a vállalati hírek, hanem az "online folyosókon" is. A könyv célja, hogy a munkahelyi szóbeszéd működését, a szervezetek rejtett kommunikációs folyamatait vizsgálva bemutassa az informális vállalati kommunikáció tipikus vonásait. Minél több beosztott elégedetlen a vállalat hivatalos információival, vagyis minél kevésbé megfelelő a formális kommunikáció, annál kiterjedtebb és intenzívebb lesz a cégen belüli informális eszmecsere. Minél kevesebb energiát fektet abba a vezetés, hogy maga uralja ezt a területet, annál nagyobb hitele lesz a beosztottak pozitív, negatív vagy éppen ellentmondásos véleményének, s így a vállalaton belül - a formális mellett - létrejöhet a rejtett szervezet.
Az informális kommunikáció megismerése, a formális kommunikációtól való eltéréseinek feltárása, a belső hálózatok feltérképezése és irányítása nem a hatalom vagy a manipuláció eszköze, sokkal inkább az egészséges és hatékony szervezeti működés egyik alapfeltétele, és így minden vezető számára lényeges feladat.

Személyesen Dunakeszin a lakcímemen tudom átadni. Postázom is. MPL automatába is tudom küldeni.
Feladás dátuma: május 8. 19:57.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.