(Hirdetésazonosító: 79664811) Hirdetés kezelése »
6 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Őrbottyán
Kategória: Kutya

Leírás

2012 körül született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív, rövid szőrű standard méretű tacskó kan.

Nagyon jófej, vagány kutya, igazi rafinált tacskó természettel. Más kutyákkal is remekül kijön, együtt tartható velük. Igazi családi kedvenc lehet, de csak olyan helyre adjuk, ahol lesz egy társa, mivel nem szeret egyedül lenni. Pár órás egyedül létet esetleg szobakennellel meg lehet oldani nála. Szobatiszta, a lakást kulturáltan használja, nem tesz tönkre semmit. Rami kizárólag benti tartással akkor is, ha a gazda nincs otthon! fogadható örökbe, örökbefogadási szerződéssel. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni lehet róla a futrinkatacsko@gmail.com email címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.

További képek róla: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/rami/
Feladás dátuma: május 16. 15:08.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.