(Hirdetésazonosító: 79449078) Hirdetés kezelése »
6 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Piliscsaba
Kategória: Kutya

Leírás

2013-ban született, oltott, chipezett, kis-közepes termetű keverék kan.

A keceli gyepmesteri telepről került a gondozásunkba két társával. Altatás elől mentettük őket. Pepsi nagyon emberközpontú, szófogadó, igyekszik mindenben megfelelni. A futtatón dolga végeztével azonnal az ember mellett terem és el sem mozdul mellőle. Igényli a szeretgetést, simogatást, a vele való törődést. Más kutyákkal általában jól kijön, bár időnként szereti megugatni őket, amit azonban határozott rászólásra abba hagy. Ha megtalálta a neki megfelelő társat, szívesen szaladgál, birkózik vele, ezért összeismerkedés után, második kutyának is ajánljuk. Szívférgesség miatt jelenleg gyógyszert szed, de ettől még örökbe fogadható, viszont a kezelését a leendő gazdának folytatnia kell és vállalnia kell az ivartalanítási kötelezettséget is. Pepsi kertes házba kerülése esetén, kizárólag benti tartással akkor is, ha a gazda nincs otthon! fogadható örökbe, örökbefogadási szerződéssel.. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni: az info@futrinkautca.hu email címen lehet.

További képek róla: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/pepsi/
Feladás dátuma: május 10. 16:14.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Piliscsaba

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.