Ár: 2 500 Ft
Helység: Dunakeszi
Kategória: Szépirodalom

Állapot: használt, hibátlan
Kötés típusa: keménykötés
Nagy Bandó András: Sohasemvolt Toscana --- Vár rád Toscana

Eladó a képeken látható két könyv jó állapotban. Lehetőleg egyben!!

*Nagy Bandó András: Sohasemvolt Toscana

Egyes történetek életről és halálról, reményről és könnyekről szólnak. Más történetek lélekről és szellemről, hitről és annak vesztéséről, majd feltalálásáról beszélnek. Akadnak aztán történetek, melyek sorsokról és tragédiákról, bukásokról és hősiességről üvöltenek és suttognak. Ez a történet más: több annál, semhogy szóljon, beszéljen, üvöltsön vagy suttogjon. Bandó regénye eleven tűz, szikrázó jég. Addig égeti-fagyasztja olvasóját, míg végül rádöbben, hogy szeretettel vértezve akár a saját halálunkat is kiüthetjük fekete lova nyergéből. S ennél fontosabb ugyan mi lehet? (Böszörményi Gyula)

*Nagy Bandó András: Vár rád Toscana

A Vár rád Toscana, a Sosemvolt Toscana című regényem második kötete. Engem mindig is Halász Bódog sorsa, életének utolsó három hónapja foglalkoztatott. Mit érez, mit gondol halálos betegen, unokája születéséért imádkozva. Üzenő füzeteknek nevezi el azokat az irkákat, melyekbe jegyzetel, írogat, üzen a várt unokájának. Elmeséli, mit él meg a haláláig, és átadja mindazt, amit az elődeitől kapott, ami tőlük rá maradt. Bódog példaadóan áll helyt. Vágya, hogy az unokája megismerhesse őt, a születésekor elveszített nagyapját. Lídia, Halász Bódog hospice nővér élettársa jegyzetei is helyet kaptak a történetben. Neki el kell végeznie mindazt, amit hospice nővérként kötelessége, ellátni a teendőit, és közben át kell segítenie a "túlpartra" élete párját, aki mindaddig szeretne megmaradni, amíg az unokája meg nem születik. Mindezek tetejébe készülnie kell a gyászra, Bódog halálára, és az utána következő időszakra is. Ez a két kötet egy könyv, egy regény. Aki nem olvasta a Sosemvolt Toscanát, és ezzel kezdi, az is elboldogul a történettel. Legföljebb arra sarkallja majd, hogy elolvassa az első kötetet is. Hiszem, hogy ebben a kötetben is összejön a történet végére a katarzis. CD-melléklet van a kötetben, mely szervesen kötődik a történethez. Ennél többet nem mondhatok el róla. És nagyon kérem az olvasókat, csak az olvasás befejezése után hallgassák meg! Higgyék el, így lesz teljes a katarzis! - (Nagy Bandó András)

Személyesen kizárólag Dunakeszin lehet átvenni. Postázom is.

Automatákba is tudom küldeni.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.