(Hirdetésazonosító: 79700770) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 740  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 700  Ft Ár: 760  Ft Ár: 710  Ft Ár: 820  Ft Ár: 710  Ft Ár: 700  Ft Ár: 800  Ft Ár: 830  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Nagykáta
Kategória: Kutya

Leírás

Jelenlegi hely: Nagykáta
Nem: szuka (ivartalan)
Születési idő: 2012.06.01.
Oltás: van
Chip: van
Fontos tudnivalók: Bizalmatlan És FÉlÉnk, VÉgtelen TÜrelemmel BÍrÓ GAZDI JelentkezÉsÉt VÁrjuk!!!

Nagykáta határában, egy lakatlan tanyán 6 csöppség nagy bajban volt. Mamájukkal együtt a tanyán laktak, egy hölgy járt ki etetni őket, de mivel az örökösök jelentkeztek, nem maradhattak tovább. A kölyköket sikerült elhelyeznünk, és már Macika is ideiglenes befogadónál várja az Igazit.
Macika koromfekete, közepes testű szépség, félénk és bizalmatlan az emberekkel szemben, de agressziónak nyoma sincs benne. A pórázt egyáltalán nem ismeri és sok mindent kell még tanulnia, de ha egyszer valaki elnyeri a bizalmát, annak élete végéig hűséges társa lesz.
Oltva, chipelve, ivartalanítva várja végtelen türelemmel bíró Álomgazdiját!!!
Feladás dátuma: május 17. 14:31.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Nagykáta

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.