Leylandi ciprus Gold Rider 60/80cm

2 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 05:45
Üzleti
Országos

Tulajdonságok

Típus:
örökzöld

Leírás

Az alapfaj sárga levelű változata. Ágvégei feltűnő sárga színűek belül világoszöld. Kúp alakú 8-10méter magas gyorsan növő sövénynövény. Sűrűbb felálló ágrendszerű, mint a zöld alapfaj. Feltűnő, egyedi sövény alakítható ki belőle.Ez a legsárgább Leylandi ciprus.
9x9-es cserép 40/50cm-1990ft!

Örökölte az alapfajta minden jó tulajdonságát. Nincs rovar, vagy gomba kártevője hazánkban. Jól tűri a rövidebb száraz időszakokat is, és a téli fagyokat is jól tűri.

Egyedi az átlagtól eltérő figyelemfelkeltő sövény alakítható ki belőle.

A nyírást jól tűri, és így még sűrűbb falat alkot. Egész nyáron alakítható, de a legalkalmasabb időpontok március végén a kihajtás előtt, és augusztus végén az őszi növekedés előtt van.

Az öntözést meghálálja hosszú száraz időszakokban szüksége is van rá. Tápanyag utánpótlásra a gyors növekedés miatt oda kell figyelni.

Talajban nem válogatós, viszont az ültető gödör földjét javítsuk valamilyen szerves anyaggal. Ez nem csak a tápanyag utánpótlás miatt fontos, hanem a vízmegtartó képességét is növeli a talajunknak.

Félárnyékos helyre is ültethető, de a sárga színe napos helyen erősebben érvényesül.Leylandi ciprusok /alapfaj/nyírt sövénynek!
Minőségi Holland növények. Megmaradási arány közel 100%!
Minden növény szakszerűen megmetszve /gyorsan sürüsödik /hosszúhatású műtrágyával ellátva, karózva kerül az Ön kertjébe. Az ültetés után csak öntözni kell!
2 l cserép 60/80 cm 2990 Ft

Web áruház:
Árak az oldalon
Házhozszállítás az ország egész területén a web áruházban!
Ültetési tanácsok
. Tanácsok, információk + 36 20 5410364

[ link felfedése ]
Árak
Házhozszállítás az ország egész területén a [ link felfedése ] web áruházban!
Ültetési [ link felfedése ]. Tanácsok, információk + 36 20 5410364

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120821052

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás