(Hirdetésazonosító: 79701152) Hirdetés kezelése »
6 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Őrbottyán
Kategória: Kutya

Leírás

2017. júliusában született, rövid szőrű tacskó keverék kislány.

Lencsét Üllő mellett találták az erdőben. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, chip nem volt benne.

Emberekkel kedves, barátkozós, nyitott, mindenkivel jó a viszonya. Igényli a vele való törődést, foglalkozást, nagyon ragaszkodó. Kis fehér nyakkendője eredeti külsőt kölcsönöz neki. Jelenleg több kutyatársával él együtt, problémamentesen, folyton pörög, játszik, birkózik velük, nagy a mozgásigénye. Olyan gazdát keresünk számára, aki tisztában van egy kiskamasz kutya nevelésének szépségei mellett a nehézségeivel is, és ezt felelősen vállalni is tudja. A leendő gazdának sokat kell foglalkoznia vele, megtanítani őt mindenre, amire szüksége van, hogy Lencséből egy boldog, kiegyensúlyozott felnőtt kutya váljon. Kedves természete miatt nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekeknek is jó játszópajtása lehet. Lencse kizárólag benti tartással akkor is, ha a gazda nincs otthon! fogadható örökbe, örökbefogadási szerződéssel. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Védenceink csak oltva, chipezve, parazita mentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva kerülhetnek gazdához. Ideiglenes befogadót is keresünk számára.

Érdeklődni lehet róla a futrinkatacsko@gmail.com email címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.

További képek róla: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/gazdaravarovedenceink/lencse/
Feladás dátuma: május 17. 14:38.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.