(Hirdetésazonosító: 80363357) Hirdetés kezelése »
7 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Gyál
Kategória: Kutya

Leírás

A kiskutyus 2018. áprilisi születésű, kölyök, Jhonny nevű, kisfiú.
(Oltási programját június 15-én kezdheti, július végéig közterületre, csak táskában mehet!)
Kistermetű, és nem is lesz sokkal nagyobb, mint egy terrier. Tüneményesen ragaszkodó, vidám, eleven. "Legjobb kézben lenni vagy szaladgálni." Nem szobatiszta, de erre könnyen nevelhető. Johnny egyik szeme, még mielőtt megmentettük, megsérült, ezért, sajnos erre nem lát, de ez, őt, nem zavarja semmiben és nem is fáj neki.
Olyan felelős családot keresünk számára, akik tisztában vannak egy kölyök kutya nevelésével, gondozásával, időt tudnak szakítani rá, foglalkozni vele, társállatként fogadják örökbe. Tudják, hogy az oltási program fontos, és nem bánják, ha örökbeadás után kapcsolatban maradunk.
A kutyáért fizetni nem kell, de oltási programját végig kell vinni és fél éves kora után, egy ivartalanítási kötelezettséget is tartalmaz a szerződés.
Érdeklődni a 06/70-205-6552-es telefonszámon lehet.
Feladás dátuma: június 5. 22:38.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Gyál

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.