(Hirdetésazonosító: 78625978) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 126 466  Ft Ár: 123 048  Ft Ár: 129 884  Ft Ár: 131 593  Ft Ár: 126 466  Ft Ár: 129 884  Ft Ár: 133 302  Ft Ár: 170 900  Ft Ár: 140 138  Ft Ár: 128 175  Ft
Céges

Tulajdonságok

Helység: Vác
Kategória: Hűtőgép-fagyasztó

Leírás

Hotpoint-Ariston E4DG AAA X alulfagyasztós hűtőszekrény:

Típus: Négyajtós Quadrio hűtő
Energia hatékonysági osztály: A++
Energiafogyasztás évente: 295 kWh
Nettó kapacitás: 402 liter
Nettó kapacitás hűtőszekrény: 292 liter
Nettó kapacitás fagyasztó: 110 liter
Az aktív oxigén technológia
9 napig megőrzi ételeink frissességét, valamint 90%-ban megakadályozza a baktériumok, 70%-ban pedig a kellemetlen szagok képződését.
No Frost - Super Cool Funkció
Fagyasztási osztály: 4****
Visszamelegedési idő: 18h
Fagyasztási kapacitás: 9 kg/24h
Klímaosztály: N.SN.ST.T
LED display
Kompresszorok száma: 1
Anti-mikrobiális higiéniai ellenőrzés
Elektronikus vezérlés
Nyitott ajtó figyelmeztetés
Automatikus leolvasztás
Üveg polcok: 2
Gyümölcs és zöldségtartó: 2
Aktív páratartalom szabályozás
Palacktartók
Counter-door
Super Freeze funkció
Méretek: Szélesség: 70cm; Magasság: 195cm; Mélység: 74cm
Súly: 98 Kg

4-Door Fridge Freezer
A 4-Door Fridge Freezer az első 4 ajtós hűtőszekrény. Kivitelezése teljesen újszerű és eredeti. Lekerekített formák, rozsdamentes acélból készült, szép és hosszú fogantyúk, metál színek, finom asszimetria: a piacon egyedülálló hűtőszekrény egyetlen apró részletét sem bíztuk a véletlenre, bármely konyha kiemelkedő szereplője lehet. Két, egymástól független ajtó nyitja a hűtő részt, míg a fagyasztó részt két különálló térre osztottuk: a két hatalmas, könnyedén kihúzható és belső rekeszekkel megosztott fiókot olyan magasságba helyeztük el, hogy használatuk még kényelmesebb legyen.

High Definition
A HD hűtés nem csupán konzerválást jelent, hanem biztosítja az ideális környezetet ételeink számára, megőrizve azok frissességét és minőségét. Az aktív oxigén technológia 9 napig megőrzi ételeink frissességét, valamint 90%-ban megakadályozza a baktériumok, 70%-ban pedig a kellemetlen szagok képződését. A szabadonálló modellek Air Tech Evolution és a beépíthető modellek Air technológiájanak köszönhetően garantált az ételek legmagasabb szintű konzerválása, mindezek mellett a Hygene Advance technológia a legbiztonságosabb környezetet nyújtja. A HD technológia tehát nem más, mint ételeink kimagasló védelme.

Hygene Advance technológia
A Hygene Advance technológia a belső falak egy speciális ezüstionos kezelését jelenti, amely csökkenti a baktériumok és a penész elszaporodását, így garantálva a legbiztonságosabb környezetet az ételek számára.

Ecotech
Ecotech jelzéssel azok a háztartási készülékek rendelkeznek, amelyek megfelelnek az energiahatékonyság legmagasabb standarjainak. Az Ecotech hűtők garantálják a kiemelkedő hatékonyságot, az alacsonyabb fogyasztást és a kiváló teljesítményt.

Állítható hőmérsékletű zónák
A Temperature Variable Zone-nak, azaz a Módosítható hőmérsékletű zónának köszönhetően a fagyasztórészt 0°C és -26°C között bármilyen hőmérsékletre beállíthatja ahhoz, hogy az adott élelmiszertípus tárolásához legmegfelelőbb körülményeket megteremtse.

Hőmérsékleti zóna
Az innovatív Hőmérséklet Zóna ideális környezetet biztosít az étel eredeti frissességének és ízének megőrzéséhez és megőrzéséhez a fagyás és a leolvasztás során a Hyper Freeze és a Safe Defrost funkcióknak köszönhetően. Továbbá, a fiók megfelel a személyes tárolási igényeknek is. (-18 / 26 °), vagy friss élelmiszert tart, pl. gyümölcsöt és zöldséget (+ 8 °)
Garancia:1-év
Cím:2600 Vác,Honvéd u.1.
Feladás dátuma: április 17. 20:50.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Vác

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.