(Hirdetésazonosító: 80775843) Hirdetés kezelése »
7 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető

Tulajdonságok

Helység: Dunakeszi
Kategória: Macska

Leírás

Általános információ: a kislány cica körülbelül 04.14.-én született. Megkapta első oltását és chipjét, illetve belső és külső parazitamentesítése megtörtént.

Személyes: Héra igazán hálás cica, minden emberhez azonnal odamegy zörögni és nem győz hálálkodni azért, hogy nem az utcán él. Szeret puszikat osztogatni és megállás nélkül hemperegve hízeleg. Kifejezetten olyan gazdik jelentkezését várja, akik sokat tudnak vele törődni, mind simogatás terén, mind pedig játék terén.

Örökbefogadás: lakásban tartással és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe a cicák.

ÉrdeklŐdni az alábbi email címen lehet egy bemutatkozó levéllel: fajtatisztadunakeszi@gmail.com
Feladás dátuma: június 18. 10:28.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.