(Hirdetésazonosító: 79571191) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 639  Ft Ár: 630  Ft Ár: 738  Ft Ár: 720  Ft Ár: 702  Ft Ár: 666  Ft Ár: 648  Ft Ár: 720  Ft Ár: 990  Ft Ár: 693  Ft

Tulajdonságok

Helység: Dunakeszi
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Termék súlya:: 1 kg
Állapot: jó állapotú
Kötés típusa: keménykötés
Friederike Quin-Schütz: Pszichotesztek játékos önmegismerés

Eladó a képeken látható könyv jó állapotban. A tesztek radírozás nyomokat tartalmaznak.

Hogyan hatok a férfiakra? Milyenek az esélyeim a karrierre? Tudok-e kapcsolatot teremteni? Mennyire jó az emlékezetem? Ha minderre és még sok másra is választ szeretne kapni, akkor a könyvben található pszichotesztek nemcsak elszórakoztatják, hanem játékos módon hozzásegítik a jobb önismerethez is.
Aki közelebbről szeretné tudni, mik az erősségei és a gyengeségei, milyen a beállítottsága, és mi érdekli leginkább, minderről képet kaphat 30 aktuális hangvételű teszt segítségével. Különösen érdekesek azok a tesztek, amelyeket partnerével vagy legjobb barátnőjével együtt oldhatnak meg; talán sok új dolgot tudnak meg egymásról.
Szerelem és párkapcsolat: Itt minden a nagy Ő, álmai lovagja vagy adott partnere körül forog. S bőségesen esik szó a szexről is.
Hivatás és karrier: Nézzen utána, mennyire fontos Önnek a szakmája, fedezze fel igazi erősségeit, és tanulja meg, hogyan érheti el személyes céljait.
Kapcsolat másokkal: Birtokában van Önnek a kommunikáció művészete? Szívesen látják a társaságban? Tesztelje, milyen jól jön ki másokkal!
Erősségeink és gyengeségeink: Tudja egyáltalán, mi minden rejlik Önben? Hogy mit tehetne még önmagáért? Ha nem, ez a fejezet kimerítő válaszokat ad kérdéseire.

Személyesen Dunakeszin a lakcímemen tudom átadni. Postázom is.

Kérésre automatákba (MPL) is tudom küldeni előre utalás után.
Feladás dátuma: május 14. 10:21.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.