Fóliasátor váz, sátorcső, cső kedvező áron

550

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

Fólía Sátorcső (teljesen új)

Méretek:
Átmérő (külső): 40 mm
Átmérő (belső): 32 mm
Falvastagság: 4 mm
Hossza: 6 és 8 méteres (igény szerint, ettől eltérő is lehet).
Ára: 3300 Ft/6m cső, 4400 Ft/8m cső.

Anyaga hófehér ablakprofilból készült, így rendkívül jól ellenáll a fény (UV stabil), a hideg-meleg ingadozásnak. Anyagába a rugalmasságot elősegítő adalékanyag van (a 6 méteresből pl. 3,5 méter széles sátrat lehet készíteni, a 8 méteresből kb. 5 méter széleset). A vázakat 1-1,5 méterenként célszerű rakni (szélerősségtől függően).
Az ár 1 méterre értendő. Az elterjedt méretek a 6 és 8 méter (igazodva a fóla méretekhez).

Egyre több kertben tűnik fel fóliasátor, amely mára az üvegházak költséghatékony alternatívája lett. Ráadásul nem csak a piacra termelhetünk benne zöldséget, gyümölcsöt: az otthoni étkezőasztalra is jól jön, ami megterem a fólia alatt.
A műanyag fóliasátrat azért szeretik sokan, mert a bonyolult vázas rúdszerkezetekből összeépített alkotmányokkal szemben félkör keresztmetszetű - vagy hasonló, egyszerűen összecsavarozható - rendszerrel kialakítható. Egyszerűségében rejlik a fő előnye, hiszen megspórolhatjuk az alapozást, nem kell megépíteni a költséges és bonyolult szerkezetet, és a nehéz, drága üvegeket is kiválthatjuk a fóliával - s ha az netán elszakad, pofonegyszerű kicserélni, hiszen csak rá van hajtva az íves vázra.
Natúr fényviszonyok:
A fólia alatt a fény összetétele jobban hasonlít a természetes fényhez, mint az üveg alatt. Az átengedett hosszúhullámok miatt a levegő és a talaj erősebben felmelegszik, aminek következtében erős páraképződés indul meg a sátron belül. Ez a pára éjszaka a fólia belső felületén kicsapódik, gátolva a hőveszteséget.
Égtájak szerinti elhelyezés:
A fóliasátrak leggyakoribb meghibásodási oka a szél okozta kár, ezért az egyhajós, alagút rendszerű fóliasátrakat kelet-nyugati irányban célszerű felépíteni. Amerikában a fóliasátrak mellé a mi hófogó kerítéseinkhez hasonló szerkezetet telepítenek, amely megtöri, megemeli a szelet, ezzel a fóliasátrak szélkára jelentősen enyhíthető. Ha a terület alakja, fekvése és az uralkodó szélirány nem indokol mást, a tömbösített fóliasátrakat az üvegházakhoz hasonlóan észak-déli irányba építik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 28140378

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn