Ár: 7 000 Ft
Helység: Vác
Kategória: Kiságy, matrac, járóka

Egy erdei béka és egy majom bújócskáznak egy vízesés melletti fa levelei között. Egy tukán mozog előre-hátra a fejük felett. Az esőerdő összes csodája egyben mutatható meg kisbabája számára ebben a lenyűgöző pihenőszékben. A baba megüti a lelógó játékokat, így elindítja a világító vízesést és a bújócskát, valamint az esőerdei dallamokat és hangokat. Vagy Anya is elindíthatja a folyamatos játékot! Az egész napos esőerdei kaland után kapcsolja be a pihenőszék nyugtató rezgését és a baba máris elpihenhet ebben a kényelmes ülőkében!

Termék leírása:
- a pihenőszék rezgése és finom ringó mozgása megnyugtatja a babát
- erősíti a mozgáskészség fejlődését: ha a baba kinyúl a színes esőerdei állatok felé, továbbá megüti, megfogja azokat, akkor fejlődik a szem-kéz koordinációja
- a világító és színes állatokkal ellátott vízesés ösztönzi a baba látását
- az esőerdei hanghatások és különféle dallamok ösztönzik a baba hallását
- elősegíti a felfedezésen alapuló tanulást
- erősíti az ok-okozati hatás megismerését, hiszen a baba akkor indítja meg a fényeket és hangokat, amikor a lelógó esőerdei állatokat megüti
- levehető a keresztrúd, hogy könnyebb legyen a babát kivenni a székből illetve betenni oda
- 2 fokozatban szabályozható hangerő
- 2 féle dallamot játszik
- huzata mosógépben mosható
- súlykorlát: 9 kg
*Újszülött kortól

Huzata szép, a hátulján van egy kb 1 cm-es lyuk, amit az alatta lévő műanyag koptatott ki (fotózva), 4 db góliát elemmel működik, mely nem tartozék. Legutóbb volt egy elemfolyás, amitől az elemtartó kissé foltos lett (fotózva), de ez a működését nem befolyásolja, minden funkciója működik.

Házhoz szállítás megbeszélés kérdése!

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.