Bontott szeletelt tégla szelet

2 200

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 09:29

Tulajdonságok

Állapot:
Használt
Típus:
Természetes kövek

Leírás

Szép napot kívánunk minden barkácsolás kedvelőjének és építkezőnek! Ha éppen egy építkezés előtt állsz, vagy kreatív projekten dolgozol, akkor ne keress tovább, mert nálunk megtalálod a tökéletes megoldást: bontott téglákat kínálunk eladásra!

Miért válassz minket?

Egyedülálló stílus: A bontott téglák egyedi megjelenést kölcsönöznek építkezésednek vagy projektjeidnek. Vintage vagy rusztikus hatást szeretnél elérni? Ezek a téglák a tökéletes választások!

Környezetbarát: A bontott téglák újrahasznosított anyagok, amelyek segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét és kímélni környezetünket. Ráadásul ezek a téglák hosszú élettartammal rendelkeznek.

Rugalmas mennyiség: Akár nagyobb mennyiségű téglára van szükséged építkezéshez, vagy csak néhány darabra kreatív projektedhez, nálunk megtalálod a megfelelő mennyiséget. Rugalmasak vagyunk a rendelésekkel kapcsolatban.

Ne habozz tovább, és lépj velünk kapcsolatba még ma! A bontott téglák gyorsan elfogynak, így érdemes mielőbb döntést hozni.

Bízunk benne, hogy hamarosan segíthetünk téged a következő építkezésedben vagy projektjeidben! Köszönjük, hogy minket választasz!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 60502169

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás