(Hirdetésazonosító: 79451897) Hirdetés kezelése »
7 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Helység: Őrbottyán
Kategória: Kutya

Leírás

2006 körül született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív rövid szőrű tacskó keverék kan.

Gazdája altatásra adta le a gyepmesteri telepre. Rövid időre ismét gazdához került, de aztán ők is lemondtak róla Kedves, barátságos, ragaszkodó, szeretetre vágyó kutya. Más kutyákkal jól kijön, együtt tartható velük, a macskákat sem bántja. A lakást kulturáltan használja, szobatiszta, de nem szereti, ha hosszú időre egyedül marad, ilyenkor ugathat. Várjuk leendő, felelősen gondolkodó gazdija jelentkezését, aki szeretné biztosítani számára az otthon melegét és minden jót, amit megérdemel idős korára. Idős korára tekintettel, csak speciális tápot ehet. Bomó kizárólag benti tartással akkor is, ha a gazda nincs otthon! fogadható örökbe, örökbefogadási szerződéssel. Kerti tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni lehet róla a futrinkatacsko@gmail.com email címen, egy rövid bemutatkozó levéllel.

További képek róla: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/bomo/
Feladás dátuma: május 10. 17:30.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.