(Hirdetésazonosító: 75084134) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 125  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 125  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 230  Ft Ár: 1 170  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 155  Ft

Tulajdonságok

Helység: Herceghalom
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

A világhírű párkapcsolati szakértő, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek bestseller szerzőjének új könyvéből megtudhatjuk, hogy a férfiak és a nők miként reagálnak a kihívásokra és a kínálkozó lehetőségekre a munkahelyeken, és hogyan tudnak együttműködve sikereket elérni.
Két generációval ezelőtt a nők munkába állása egyéni választási lehetőség volt, ma azonban már gazdasági szükségszerűség. Mindkét nem esetében sok a sztereotípia, a rossz beidegződés, a félreértés, a ki nem mondott előítélet és sérelem amik részben abból következnek, hogy a nők és a férfiak biológiailag másképp vannak programozva, részben pedig a nevelésből, illetve a társadalmi elvárásokban mutatkozó eltérésekből származnak. Ezeket akarja eloszlatni ez a könyv, ami több mint 100.000 nővel és férfival végzett felmérésen alapul.
Kulturális változásokra van szükség a gondolkodásunkban: a megértésnek egy új szintjére kell lépnünk, ez a Nemek Intelligenciája.
Ha szert teszünk a Nemek Intelligenciájára, akkor megszűnik a frusztráltság, a neheztelés, az együttműködési képtelenség, az egymás iránti bizalmatlanság. Hozzásegít ahhoz, hogy abbahagyhassuk egymás hibáztatását, végre életünkben először a vakfoltjaink nélkül lássuk a másik nemet, tiszteljük és értékeljük egymást, hatékonyan együtt tudjunk dolgozni, kiegyensúlyozottak legyünk a munkánkban és a magánéletünkben egyaránt.

Állapota: jó állapotú
Átvétel: Herceghalom, Budaörs, Albertirsa
Postázás: Előre utalás után (könyv súlya: 330g)
Feladás dátuma: január 12. 21:07.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.