(Hirdetésazonosító: 75148635) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 1 176  Ft Ár: 1 008  Ft Ár: 1 008  Ft Ár: 1 490  Ft Ár: 994  Ft Ár: 1 134  Ft Ár: 1 036  Ft Ár: 1 050  Ft Ár: 1 176  Ft Ár: 1 092  Ft

Tulajdonságok

Helység: Dunakeszi
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Anna Erelle: A Dzsihád jegyese (Toboroz az iszlám állam)
Eladó a képeken látható könyv, jó állapotban.

Az Iszlám Államot 2014 nyarán kiáltotta ki egy dzsihádista csoport azzal a céllal, hogy a világ összes muszlimja fölött közvetlen politikai és vallási befolyást szerezzen. A magát kalifátusnak tekintő terrorszervezet sem területi, sem ideológiai terjeszkedése során nem válogat az eszközeiben: előszeretettel szervez be soraiba harmadik generációs, európai születésű muzulmánokat köztük egyre több nőt is.
Az Anna Erelle álnéven publikáló fiatal francia újságíró könyvében annak próbál utánajárni, hogyan zajlik a toborzás a virtuális térben, vagyis a közösségi portálokon. A dzsihád jegyese több hónapos oknyomozó munkájának feszült és lebilincselő krónikája, amely idő alatt a szerző az Iszlám Állam belső köreihez tartozó egyik terroristavezér jegyeseként egyre közelebbről vehette szemügyre a szervezetet működése közben.
A nemzetközi bestseller, amelynek megjelenése óta Anna Erelle állandó rendőri felügyeletet kap, nem csupán izgalmas, valós történet, de annak megértésben is segíti az olvasót, hogy miért olyan vonzók a szélsőséges nézetek sokak számára, és miként csábítja magához, manipulálja és formálja át az Iszlám Állam a sebezhető fiatal nőket.

Személyesen Dunakeszin a lakcímemen tudom átadni. Postázom is.

Kérésre automatákba (MPL) is tudom küldeni előre utalás után.
Feladás dátuma: január 14. 18:27.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Dunakeszi

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.