(Hirdetésazonosító: 73495669) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 24 219  Ft Ár: 24 219  Ft Ár: 24 518  Ft Ár: 20 930  Ft Ár: 23 920  Ft Ár: 22 126  Ft Ár: 22 126  Ft Ár: 25 116  Ft Ár: 29 999  Ft Ár: 21 229  Ft
- 14 %
Céges

Tulajdonságok

Helység: Csömör
Kategória: Babaápolás, biztonság

Leírás

Eladó a képeken látható Angelcare AC701 légzésfigyelő, kiváló álaputu és működésű, keveset használt. Az új ára 55e forint volt. Posta megoldható.

A csecsemőknél előfordul, hogy a légzésben a normálisnál hosszabb szünet van, de a túlságosan hosszú kimaradás a csecsemő egészségére, életére veszélyes. Ennek a megelőzésében segít ez a műszer, azzal, hogy a csecsemő alatt lévő érzékelő párna jeleket ad, ameddig a csecsemő normálisan lélegzik.

A dupla érzékelő párna nagyobb kiságyaknál is fokozott és biztos jelzést, érzékelést eredményez. Kétféle fényerőséggel jelez, attól függően, hogy hány mp maradt ki a gyermek légzésében. Az orvosok és védőnők a veszélyeztetett gyerekek esetén kifejezetten ajánlják a légzésfigyelő készülékek használatát.

A DECT technológia révén nem érik ultrahangos, káros sugarak a gyermeket, így a működtetése semmilyen káros hatással nincs az üjszülöttre. A hőmérsékletet C°-ban és Fahrenheit-ban is mutatja és jelez, ha az túl magas, vagy túl alacsony értéket mutatna.

A készülék éjszakai fényként is funkcionál, ami kikapcsolható. A mozgást és a hangokat egyszerre és külön is külön is érzékelheti, ha mondjuk a szülők vásároltak, örököltek, vagy ajándékba kaptak egy bébifigyelőt, ami a hangot észleli és e mellett használják a biztosabb légzésfigyelőt.

Jellemzői:
- matrac alatti dupla szenzorpad elhelyezés
- teljes matracfelületen történő érzékelés
- bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (akár 12cm-ig), kókusz matraccal is
- érintőképernyős, színes kijelző
- kétirányú kommunikációt tesz lehetővé
- hordozható, tölthető szülői egység
- áramkimaradás esetén elemhasználatra kapcsol
- energiatakerékos módban is használható
- egyedülálló érzékenység-szabályozás
- egyedülálló érzékelés visszajelzés gyenge érzékelés esetén
- elemről történő működtetés - gyenge elemfeszültség kijelzés
- két szenzorpados érzékelés
- hatótávolság: 250m

A bölcsőhalál csökkentése mellett az Angelcare első helyre tette a szülők tehermentesítését és az aggodalmak miatti kényszerhelyzet csökkentését, ezáltal lehetőséget biztosítva a szoptatások közötti és az éjszakai nyugodt pihenésre.

Angelcare termékeinket ajánljuk minden 0-12 hónapos babának, fokozottan újszülöttek és beteg gyermekek számára és minden családnak, akiknek a gyerekük biztonsága mellett a saját nyugalma és pihenése is fontos.
Feladás dátuma: december 7. 12:54.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Pest
>
Csömör

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.