Trotec AW 10 S kompakt légmosó, párásító és ionizáló készülék

49 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

A szoba levegőjének megfelelő páratartalma egészségünk érdekében is nagyon fontos, így ha szükséges, párásítani kell a levegőt. A légmosó készülék használatával megelőzhetők a kiszáradt nyálkahártyák miatti száraz köhögések. Ez a készülék egyszerre végzi a levegővel kapcsolatos 3 legfontosabb dolgot: a légmosást, a párásítást és az ionizálást!

A német Trotec cég a legnagyobbnak számít az páramentesítés Európai piacán és méltán terjed jó híre. Elérkezett az ideje, hogy a párásítás és a légmosás területén is nagyot alkosson. Így született meg a Trotec AW 10 S és nagyobb testvére az AW 20-as légmosó és párásító készülék.

Az AW 10 S légmosó készülék szűrőbetét nélkül működik. A rossz minőségű szobalevegőt bevezeti a légmosó a belsejébe, melyben egy lamellás szűrő található, ami forog a vízben. A szennyeződéseket 10 mikron nagyságig megköti a vízben, és ezzel egyidejűleg hideg párát juttat a levegőbe vissza.

A víztartály 9 liter vízzel tölthető fel, mely kb. 48 órás működésre elegendő 20 C szobahőmérséklet és 30% kiindulási relatív páratartalom mellett.

Az AW 10 S légmosó készülék így kiszűri a levegőből az állatszőröket, polleneket és a háziport, illetve megtisztítja a levegőt a kellemetlen szagoktól, mint pl. a dohányfüst. A beépített Airgopro ionizátor segítségével ionokat juttat a levegőbe, amik megkötik a nem kívánt szagmolekulákat.

Ahhoz, hogy optimális légtisztítási hatékonyságot érjünk el a légmosóval, egy max. 25 m2 nagyságú helyiségben javasoljuk felállítani, ami 2,5 m belmagassággal számolva 63 m3 térfogatnak felel meg. Persze lehet ennél nagyobb helyen is alkalmazni, de ott már csökken a hatékonyság.

Az AW 10 S légmosó és párásító gyakorlati előnyei:

3 az 1-ben kombi készülék a relatív páratartalom kijelzése összegyűjti az állatszőrt, polleneket és háziport csökkenti a szagokat és az elektrosztatikus feltöltődéseket nincs vízkőlerakódás a nedves helyeken, úgy mint az ultrahangos vagy gőzpárásítóknál szenzorvezérelt automata mód - egy intelligens szenzor méri a levegő nedvességtartalmát az automatikus vezérléshez 3 ventilátorfokozat éjszakai mód Airgopro-ionizátor a szagok csökkentéséhez vízszintjelző automatikus kikapcsolás kiürült víztartály esetén figyelmeztető jelzés üres víztartálynál

Link:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145898597

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás