(Hirdetésazonosító: 15578957) Hirdetés kezelése »
1 db

Tulajdonságok

Helység: Pásztó
Kategória: Javítás-szerelés

Leírás

Magyarországon nem sokan foglalkoznak e remek hangszer szervizelésével. Az évek során volt lehetőségem nagyon sok tipusú harmonikával közelebbi ismeretségbe kerülnöm. A harmonika javítás titkaiba Bőczi Lajos harmonika javító és zongora hangoló barátom vezetett be. Sok szakmai tudást és segítséget kaptam és kapok tőle mind a mai napig.

Teljeskörű javítást és hangolást vállalok rövid határidővel. A szükséges alkatrészek beszerzését kapcsolataim révén megoldom. Új alkatrészek beépítése esetén 2 év garanciát vállalok.

Lehetőség van soron kívüli, S.O.S. javításra is, ami kisebb mechanikai hibák kiküszöbölésére és kisebb hangolásra terjed ki. Mindez 15%-os felárért igénybe vehető és max. 24 óra alatt kész a hangszer.

A fotókon az eddig szervizelt harmonikákból mutatok be párat. Köztük nem egy híresebb harmonikás hangszere, ami megfordult a kezem ügyében. Referenciaként szerintem nem utolsó szempont.

Roland V-harmonikák beállítását, kezelésének betanítását vállalom. Van lehetőség a jobb kéz billentyűinek mozgási útjának beállítására is. Teljes körű Roland V-harmonika szaktanácsadás.

Hívjatok bátran!
Feladás dátuma: március 14. 12:36.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.