(Hirdetés azonosító: 81291076) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 584  Ft Ár: 1 782  Ft Ár: 1 782  Ft Ár: 1 540  Ft Ár: 1 804  Ft Ár: 1 826  Ft Ár: 1 694  Ft Ár: 2 200  Ft Ár: 1 694  Ft Ár: 1 716  Ft

Tulajdonságok

Helység: Tatabánya
Kategória: Egyéb

Leírás

Ionic White fogfehérítő készlet- A gyönyörű mosolyért Új

A fogfehérítés a fogorvosnál drága. Az Ionic White által alkalmazott technológia az innovatívabb és haladóbb, LED (fénykibocsátó dióda) fényt használó fogorvosi ellátás része. A LED technológia alkalmazása még hatásosabbá tette a fehérítő gélt és ugyanakkor teljesen ártalmatlan, hiszen nagyon közel van a természetes fényhez.

Az Ionic White kék LED fényt használ. A fény különböző hullámhosszú elektromágneses sugárzások összessége. A LED hideg fényt bocsát ki. Félvezető diódák sugározzák ki és nem bocsát ki hőenergiát. Ezt a fényt alkalmazza az Ionic White. A kezelés teljesen ártalmatlan, mivel nincs hősugárzás, így nincs káros hatással semmilyen módon a szájüregre és általában a szervezetre. Az Ionic White technológia közvetlenül a fogakra és az érzékeny ínyre hat.

A kék LED fénynek antibakteriális és tisztító hatása van, képes hatni az elszíneződésre és továbbá aktiválja az ezüst ionokat a gélben, mely további fehérítő hatással rendelkezik. A kék LED fény megöli a baktériumokat, amelyek a fogproblémákat okozzák, mint az elszíneződés, foltok és fogszuvasodás. A fogfehérítéshez LED fény által aktivált iontechnológiát alkalmazó termékek kifejlesztése nagy szerepet játszik a szájhigiénia legújabb innovációiban.

Egészen a közelmúltig nem használtak fogfehérítésre ionokat. Nem sokkal az Ionic White kifejlesztése után a termék szabadalmat kapott az USA és az egész világ piacaira, nem csupán azért, mert ez egy új technológia, hanem azért is, mert egyedülállóan hatékony és egyáltalán nem ártalmas az egészségre. Az Ionic White-ot egyszerű használnia és azonnali eredményt hoz egyszerűen otthona kényelmében alkalmazható.

Azok a páciensek, akik, az Ionic White-ot használták és fogfehérítő kezelést kaptak a fogorvosnál, nem találtak különbséget a kettő között, kivéve az árban. Egy tanulmány statisztikái azt mutatják, hogy az interjú-alanyok 89%-a szerint az Ionic White technológia a legveszélytelenebb az összes otthon végezhető fehérítő termék között és 84% ajánlja azt és újra használná, ha megint szüksége lenne rá.
Feladás dátuma: július 3. 08:20.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.