Ár: 1 600 Ft
Helység: Jászberény
Kategória: Egyéb

Eladó: Nicola Incorvaia - Az AIDS-en túl, Nicola naplója c. könyv.
Kiadó: Magánkiadás 2003.
A könyv hibátlan, teljesen új olvasatlan példány!!!

Nicola 1968. november 13-án született Nizza Monferratóban (Asti). Ő a családban a legkisebb; két nővére van: Angéla és Maria. Az édesapa, Giovanni és az édesanya, Caterina Gela és Matera közeléből valóak. A család elköltözik Acqui Termébe, amikor a gyerekek még kicsik, és mind a mai napig ott él.
Az általános iskolát és a középiskolát Nicola Acqui Termében végzi, majd tovább folytatja tanulmányait három évig az Enaip (mechanikai szakiskola) tanulójaként. A család megtudja, hogy az akkor még csak tizennégy éves Nicola drogozik, mivel erről a rendőrök - egy nyomozást követően, amelynek során több társával együtt kábítószerek birtoklásán érik őt - tájékoztatják a szülőket. Néhány, egészségével összefüggő problémája kapcsán Nicola a tudatára ébred annak, hogy AIDS-fertőzött. Tizennyolc éves korában kőművesként kezd dolgozni anélkül, hogy jelentőséget tulajdonítana egészségi állapotának. Három év múlva elhagyja a családi környezetet, folytatva a drogfüggőség szomorú útját. 1992-ben megismeri a Cenákulum Közösséget, ahová november 13-án belép, hogy nekivágjon egy áldozatokból, nehézségekből, örömökből, az ima ismeretéből és a Krisztusba vetett hitből álló útnak.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.