(Hirdetésazonosító: 70069566) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 4 745  Ft Ár: 5 005  Ft Ár: 6 500  Ft Ár: 5 005  Ft Ár: 4 810  Ft Ár: 5 330  Ft Ár: 5 070  Ft Ár: 5 395  Ft Ár: 5 395  Ft Ár: 4 940  Ft

Tulajdonságok

Helység: Gyöngyös
Kategória: Egyéb játékok és konzolok

Leírás

V-Smile Thomas és barátai alapgép + játék eladó
megkímélt, hibátlan állapotban, a fotókon látható kiegészítőkkel és játékokkal

V.smile konzol - Thomas
3 éves kortól

A konzolba kor specifikus oktatójátékok helyezhetők be, amelyekkel a gyermekek a koruknak megfelelő tananyagokat sajátíthatják el, valamint szórakoztató grafikákat készíthetnek, és vidám játékokat játszhatnak rajta.

A V.Smile-lal a gyerekek csodálatos mesebeli utazások során eljuthatnak olyan helyekre, mint pl. a vidámpark, a rajzfilmek világa, de akár még a varázslatos tündérmesék földjére is. Ezen mesevilágokat a gyermekek különböző tanulási módszerekkel fedezhetik fel. A felfedezéshez kreatív és kalandos játékok társulnak. Ez egy gyermekek által vezérelt játék, ezért a rejtett meglepetések, a kaland sem lesz ugyanolyan kétszer!

A V.Smile konzolon két játékmódban és két nehézségi szinten, angol nyelvű játékokkal játszhatnak a gyermekek. Közvetlenül tévére kapcsolható. Gyermekbarát kialakítás, jobb illetve balkézzel egyaránt jól irányítható joystick. A Karaoke-ra vagy önálló dalok éneklésére egy mikrofon is tartozik a konzolhoz, valamint egy toll, amellyel a joystick érintőképernyő részén lehet rajzolni vagy a betűk írását megtanulni.

3-7 éves korig ajánlott.
Feladás dátuma: augusztus 31. 07:16.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.